Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.09

BETFAIR SPORTSBOOK
  • Borussia Dortmund - 1. FC Köln

Pustiul minune al celor de la Dormund, Erling Haaland, are un nou recital in acesta dupa-amiaza. Galben-negrii primesc vizita celor de la Koln si se anunta un aport ofensiv serios la poarta oaspetilor. Cred ca in acest meci, Haaland o sa suteze de cel putin doua ori pe spatiul portii adverse.

  • Valencia CF - Atletico Madrid

In aceasta saptamana am ales sa ”vanez” jucatorii in forma, iar unul dintre cei vizati ar fi Carassco de la Atletico care a marcat cu Barcelona in week-end-ul trecut si a facut un meci bun cu Lokomotiv. Cu un Joao Felix care nu prea incearca poarta, cred ca belgianul o sa aiba minim un sut pe poarta in acest duel.

cota2.ro

  • SD Huesca - Sevilla FC

Huesca a mai facut surprize pe teren propriu dar parca azi nu prea imi suna a surpriza. Sevilla merge bine pe toate fronturile si are multi atacanti in lot. Nu m-am decis care jucator o sa suteze la poarta, asa ca am mizat pe faptul ca echipa Seviliei o sa bifeze azi minim 4 suturi pe poarta adversa.

  • Real Madrid - Deportivo Alaves

Madrilenii au ceva absente, iar printre ele se numara Ramos si Benzema. In meciul cu Inter, Hazard l-a inlocuit cu brio pe francez si cred ca azi o s-o faca la fel. Ma astept ca starul belgian sa suteze azi cel putin o data pe spatiul portii celor de la Alaves sau, de ce nu, sa bifeze si o reusita.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs 1. FC Köln
Pronostic:
Erling Haaland 2+ suturi pe poarta
Cota
1.44
Valencia CF vs Atletico Madrid
Pronostic:
Yannick Carrasco 1+ suturi pe poarta
Cota
1.00
SD Huesca vs Sevilla FC
Pronostic:
Sevilla FC 4+ suturi pe poarta
Cota
1.50
Real Madrid vs Deportivo Alaves
Pronostic:
Eden Hazard 1+ suturi pe poarta
Cota
1.57
Cota finala: 3.39
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro