Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Fulham

BETFAIR EXCHANGE

Leicester și Fulham se înfruntă în etapa cu numărul 10 din Premier League, astăzi, de la ora 19:30. 

Leicester este în cărți pentru obiectivul stabilit la începutul sezonului. „Vulpile” ocupă pentru moment locul 4, unul care asigură prezența în ediția următoare a Ligii Campionilor. Cu o victorie astăzi, formația antrenată de Brendan Rogers ar urca pe primul loc, cu 21 de puncte, la egalitate cu Tottenham și Liverpool. 

cota2.ro

Gazdele de astăzi au absențe importante în compartimentul defensiv. Nu se vor putea baza pe fundașii Soyuncu, revelația sezonului trecut, Castagne, cea mai importantă achiziție a verii, Ricardo Pereira, și nici pe închizătorul Ndidi. Va fi însă pe teren golgeterul Jamie Vardy, aflat în mare formă. A marcat 8 goluri în cele 8 meciuri de campionat în care a evoluat. 

Fulham, nou promovată în Premier League, va avea mult de furcă pentru rămânerea pe prima scenă. După primele 9 etape, londonezii sunt penultimii în clasament, cu doar 4 puncte obținute și cu cea mai slabă defensivă, 18 goluri încasate. Atacul este unul decent, 9 reușite, iar statistica ar fi putut arăta și mai bine, dacă n-ar fi ratat 3 lovituri de la 11 metri în etapele trecute. Autorii contraperformanței au fost Mitrovic, Lookman și Cavaleiro. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Înfruntările recente dintre Leicester și Fulham au fost spectaculoase. Ultimele au avut loc în sezonul 2018/2019 de Premier League. A fost 1-1 la Londra și 3-1 pentru „vulpi” pe teren propriu. Alte detalii interesante despre partida de astăzi: 

• ultimele 6 meciuri directe dintre Leicester și Fulham au fost GG

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Leicester din acest sezon

• media e una ridicată și în partidele lui Fulham, 3 goluri/meci

• Leicester este cea mai eficientă formația din Premier League. A marcat 18 goluri din doar 86 de șuturi 

• Fulham a primit gol în toate deplasările din acest sezon. Leicester a încasat în 3 din cele 4 meciuri jucate pe teren propriu

• 12,9 ocazii de gol/meci a avut Fulham în acest sezon

• 2 goluri a marcat Vardy în ultimul meci direct jucat pe teren propriu contra lui Fulham. Cealaltă reușită a „vulpilor” a fost semnată atunci de Tielemans. Ambii sunt anunțați titulari diseară.

Leicester are probleme serioase în defensivă, așa că greul va fi dus de Vardy și ajutoarele sale din atac. Fulham trebuie să se agațe de fiecare meci și mizează pe o răbufnire a golgeterului Mitrovic. Merg pe un meci în care se marchează peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.80 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester vs Fulham
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro