Ponturi Pariuri Fotbal Torino vs Sampdoria

BETFAIR EXCHANGE

AC Torino și Sampdoria se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 9 din Serie A. 

Torino trece printr-o criză de lungă durată. Anul 2020 e catastrofal din punct de vedere al rezultatelor, cu doar 6 victorii în cele 30 de meciuri disputate în Serie A. Sezonul precedent, torinezii au încheiat pe locul 16, la doar 5 puncte deasupra locurilor retrogradabile. Startul noii stagiuni e și mai prost. Ocupă loc retrogradabil, cu doar 5 puncte strânse în 8 meciuri. Toate aceste lucruri se întâmplă în ciuda unui lot valoros, cotat la 163 de milioane de euro. 

cota2.ro

Punctul nevralgic al formației lui Marco Giampaolo este defensiva, a doua cea mai slabă din competiție, cu 20 de goluri primite. Atacul este unul de prima jumătate a clasamentului, în special datorită golgeterului Andrea Belotti. Chiar dacă va lipsi astăzi, Torino are jucători importanți care îi pot lua locul, cum ar fi Simone Zaza sau Simone Verdi. 

Sampdoria nu are un lot valoros ca al adversarei, dar se bazează pe experiența antrenorului Claudio Ranieri și pe șiretenia oamenilor de atac. După primele 8 runde, formația din Genova este pe locul 12, cu 10 puncte și un golaveraj 12-13. Moralul este zdruncinat. În urmă cu doar 4 zile, Sampdoria a fost eliminată din Cupa Italiei de marea rivală Genoa, scor 3-1. La capitolul absențe, de amintit este doar cea a lui Keyta Balde. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Sampdoria a câștigat ambele dispute, 3-1 și 1-0. Alte detalii interesante: 

• 6 din ultimele 7 meciuri directe au fost GG

• media de goluri în partidele lui Torino este cea mai ridicată din Serie A, 4,3 reușite/meci

• și partidele celor de la Sampdoria au fost ofertante, cu 3,1 goluri/meci

• Torino a marcat în ultimele 6 meciuri directe jucate pe teren propriu

• 3 din cele 4 meciuri stagionale jucate de Torino pe teren propriu au fost over 2,5 goluri.

• în 3 din cele 4 deplasări ale sezonului pentru Sampdoria s-au marcat cel puțin 3 goluri

• Simone Zaza, principalul jucător ofensiv al lui Torino în absența lui Belotti, a marcat în ultimele două meciuri (2-4 cu Inter și 2-0 cu Entella)

• ultimele 3 meciuri directe jucate pe terenul lui Torino au fost GG3+ (2-2, 2-1, 1-3).

Defensiva lui Torino a scăpat nepedepsită într-un singur meci în acest sezon, remiza albă cu nou-promovata Crotone. Experimentanții oameni din atacul Sampdoriei, Quagliarella, Gabbiadini sau Candreva pândesc inevitabilele erori. Mizez astfel pe un meci cu multe goluri, care să respecte tradiția ultimelor dispute directe. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic este de 2.43. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Torino vs Sampdoria
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.43
Cota finala: 2.43
Profit: 14.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro