Ponturi Pariuri Fotbal Shakhtar Donetsk vs Real Madrid

Superbet

Shakhtar Donetsk - Real Madrid

Ucrainienii de la Shakhtar Donetsk primesc vizita celor de la Real Madrid in Etapa a 5-a din Grupa B a Ligii Campionilor. Meciul va incepe la ora 19:55 si va fi arbitrat de Ovidiu Hategan. In meciul direct jucat la Madrid, Shakhtar Donetsk s-a impus cu scorul de 3-2 in fata celor de la Real.

Shakhtar Donetsk 

cota2.ro

Shakhtar Donetsk nu poate conta pe cinci jucatori destul de importanti pentru duelul de diseara: Dentinho, Davit Khocholava, Ismaily, Yevhen Konoplyanka si Viktor Korniienko. Doua plusuri pentru gazde ar fi prezentele lui Marcos Antonio la mijlocul terenului si a lui Mykola Matvienko in defensiva

Real Madrid

Real Madrid are infirmeria plina. Eden Hazard s-a accidentat din nou si din cate se pare va lipsi 3-4 saptamani. Pe langa belgian, ”Zizou” nu poate conta pe Ramos, Carvajal si Valverde, toti fiind accidentati. Militao a iesit pozitiv la testul COVID 19, iar Jovic e inca in carantina. E si o veste buna, Benzema se pare ca are sanse mari sa revina pentru duelul din aceasta seara.

  • In 18 din ultimele 25 de meciuri ale celor de la Shakhtar Donetsk in Liga Campionilor s-au incheiar cu cel putin 3 goluri pe tabela
  • Shakhtar Donetsk nu a reusit sa marcheze in ultimele 3 meciuri din UEFA Champions League
  • Real Madrid a marcat minim doua goluri in toate meciurile din UEFA Champions League din acest sezon
  • In toate cele 3 partide directe dintre Shakhtar Donetsk si Real Madrid s-au marcat cel putin 3 goluri
  • In toate cele 3 partide directe dintre Shakhtar Donetsk si Real Madrid, ”Los Blancos” au marcat cel putin doua goluri

Shakhtar Donetsk a avut probleme serioase, iar ucrainienii nu s-au putut baza pe multi jucatori. Acestia vin dupa dubla dezastruoasa cu Monchengladbach in care au primit numai putin de 10 goluri si nu au reusit sa marcheze nici macar un gol in cele 180 de minute de joc. Real Madrid are nevoir de succes pentru a avansa in runda urmatoare, insa moralul nu e deloc bun dupa evolutia slaba din week-end cu Alaves, atunci cand au pierdut cu 2-1. Ma astept ca Real Madrid sa aiba un meci destul de dificil, insa cred ca galacticii vor marca. Nu as risca un 2 solist desi Real Madrid are o echipa buna in teren. Cred ca pronosticul ”Oaspetii marcheaza 2-3 goluri” de la Superbet e o alegere buna si se pliaza bine la acest duel. Ma astept ca Real Madrid sa marcheze de cel putin doua ori, insa imi e greu sa cred ca vor marca de minim 4 ori in conditiile in care au destui accidentati. Mizez 5/10 unitati pe acest pariu in cota 2.02!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shakhtar Donetsk vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid marcheaza 2-3 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro