Ponturi Pariuri Fotbal Sahtior Donetsk vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Sahtior Donetsk și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în runda cu numărul 5 a grupei B din UEFA Champions League. 

Sahtior are un golaveraj dezastruos, 3-12, dar păstrează în continuare șanse la calificarea în primăvara europeană. Campioana Ucrainei a strâns 4 puncte în primele 3 meciuri și ocupă poziția a treia în grupă, la 3 lungimi de Real Madrid. Lider e Borussia Monchengladbach, cu 8 puncte. 

cota2.ro

Sahtior e ținută în calcule chiar de victoria din meciul direct cu Real Madrid. Pe 21 octombrie, formația din Donetsk reușea marea surpriză a sezonului, 3-2 pe terenul trupei lui Zidane. Din acel moment, nimic n-a mai mers. Coronavirusul a cauzat probleme tot mai mari în lotul portughezului Luis Castro, iar rezultatele au fost dezastruoase. Ucrainenii nu am mai marcat niciun gol, pierzând meciurile cu Monchengladbach 0-6, respectiv 0-4. Pentru disputa de astăzi, Castro nu îi poate folosi pe Ismaily și Malyshev. Dentinho, Konoplyanka și Khocolava sunt incerți. 

Real Madrid are un start de sezon mult sub așteptări. În Champions League are emoții pentru calificarea în optimile de finală, iar situația din campionat e și mai grea. „Galacticii” au scos un singur punct în ultimele 3 meciuri și ocupă locul 4, la 6 puncte în spatele lui Atletico Madrid, având și un meci în plus disputat. În ultima rundă, Real a fost învinsă pe teren propriu de Alaves, scor 1-2. 

Zinedine Zidane are câțiva absenți de marcă pentru deplasarea de la Kiev, locul unde se va disputa partida cu Sahtior. Carvajal, Odriozola și Sergio Ramos lasă apărarea descoperită, Jovic e pozitiv cu noul coronavirus, iar Valverde e la rândul lui accidentat. Starul Eden Hazard continuă să fie lovit de ghionin, urmând să lipsească din nou 3 săptămâni din cauza unor probleme musculare. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

După cum aminteam, meciul din tur a fost unul încântător, câștigat de Sahtior cu 3-2. Alte detalii interesante:

• Sahtior și Real Madrid s-au întâlnit de 3 ori în meciuri oficiale, iar media de goluri e una fantastică (4-0 și 4-3 pentru Real în 2015, 3-2 pentru Sahtior în 2020)

• 11 șuturi pe poartă au fost expediate în meciul tur, de la Madrid

• 12 goluri a încasat Sahtior în această ediție de Champions League. Doar Salzburg și Ferencvaros au apărări mai proaste

• Real Madrid a marcat cel puțin 2 goluri în toate meciurile de Liga Campionilor din acest sezon

• 4 goluri/meci e media în disputele lui Real Madrid din această grupă

• 3,8 goluri/meci e media în partidele lui Sahtior

• 18 din ultimele 22 de meciuri jucate de Sahtior în Liga Campionilor au fost over 2,5 goluri

Fragilitatea defensivei lui Sahtior va fi speculată de Real Madrid, mai ales că Zidane este pus în gardă de rezultatul meciului tur. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic este de 2.10 (dacă se înscriu fix 3 goluri, primim cota 1.00)


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sahtior Donetsk vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro