Ponturi Pariuri Fotbal Monchengladbach vs Inter

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Monchengladbach și Inter Milano se întâlnesc în etapa cu numărul 5 a grupei B din UEFA Champions League, astăzi, de la ora 22:00. 

Borussia Monchengladbach era considerată victimă sigură într-o grupă în care adversare îi erau Real Madrid, Inter și Sahtior. Nemții au răsturnat toate calculele hârtiei, practicând un joc senzațional, și sunt foarte aproape de optimile Ligii Campionilor. Gladbach nu a pierdut în primele 4 runde, a strâns 8 puncte și conduce grupa. În Bundesliga, trupa lui Marco Rose e momentan pe locul 7, cu 15 puncte. Pozițiile care asigură calificarea și în următoarea ediție a Ligii nu sunt departe, la doar 3 lungimi. 

cota2.ro

Moralul gazdelor este la cote extrem de ridicate. Ultimele două meciuri au fost câștigate la scor, 4-0 cu Sahtior și 4-1 cu Schalke. Din punct de vedere al lotului, Rose nu se poate baza pe Bensebaini, pozitiv cu Covid-19, pe Elvedi și Hofmann, accidentați. 

Inter mai are doar șanse teoretice la primăvara Ligii Campionilor. Ar fi al doilea sezon consecutiv când Antonio Conte părăsește competiția încă din faza grupelor, iar situația e asemănătoare. Anul trecut a încheiat în spatele unei echipe din Spania, Barcelona, și a uneia din Germania, Dortmund. Țările au rămas aceleași, doar că Barca a fost înlcuită cu Real, iar Dortmund cu Gladbach. 

Milanezii sunt ultimii în grupă, cu doar două puncte obținute în primele 4 runde. Pentru a merge mai departe, Inter are nevoie să câștige ambele meciuri rămase de disputat, iar una dintre Real Madrid și Gladbach să piardă tot. În Serie A, Inter a profitat de pașii greșiți ai Romei și ai lui Juventus și a urcat pe locul secund, cu 18 puncte, 5 sub liderul AC Milan. Conte e mai ghinionist decât omologul său, fiind privat de serviciile unor oameni importanți. Nainggolan și Vecino sunt accidentați, Kolarov și Padelli au coronavirus, iar Vidal e suspendat, pentru roșul încasat în partida cu Real Madrid. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur dintre Inter și Monchengladbach s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Milanezii au egalat în minutul 90, prin golul înscris de golgeterul Romelu Lukaku. Alte informații interesante despre partida de pe Borussia-Park: 

• 14 goluri a marcat Borussia în acest sezon de Champions League. Doar Bayern Munchen are un atac mai bun, 15 reușite

• 24 de meciuri consecutive cu gol marcat are Monchengladbach pe teren propriu

• 23 de goluri a marcat Inter în primele 9 meciuri ale sezonului în Serie A. E cel mai bun atac din competiție

• 4 goluri/meci e media în disputele lui Inter din Serie A

• Inter a marcat în 14 din ultimele 15 meciuri jucate pe teren străin

• Borussia a marcat cel puțin două goluri în ultimele 4 meciuri din Liga Campionilor. Ultimele 5 dispute ale nemților au fost over 2,5 goluri

Inter e obligată să atace, Monchengladbach are niște jucători fantastici de contraatac. Scenariul e perfect pentru un meci-spectacol. Pariul ales de peste 3.0 goluri în regim astiatic, la o cotă de 1.86 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Monchengladbach vs Inter
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 6.02
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro