Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei C din UEFA Champions League. 

FC Porto mai are nevoie de un singur punct pentru a obține calificarea matematică în optimile Ligii Campionilor. Portughezii au strâns 9 puncte în primele 4 runde, pierzând doar duelul cu City, de pe Ettihad, apoi impunându-se în fața lui Marseille, de două ori, și a lui Olympiakos. Parcursul reușit din Europa a lăsat însă urme în competiția internă. După 8 runde, „Dragonii” sunt abia pe locul 4, la 6 lungimi de liderul Sporting. Antrenorul Sergio Conceicao are 3 absenți importanți astăzi. Grujic e suspendat, iar Pepe și Marcano sunt accidentați. 

cota2.ro

Manchester City pare să își concentreze toată energia pe Liga Campionilor, marele obiectiv al lui Pep, după startul ezitant din Premier League. „Cetățenii” sunt doar pe locul 11 în competiția internă și au de recuperat un deficit de 6 puncte față de Liverpool și Tottenham. În grupa de Champions League, situația e ideală. Elevii lui Guardiola au victorii pe linie și sunt deja calificați în optimi, cu un golaveraj 10-1. Guardiola are la dispoziție toți jucătorii de bază. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Manchester City a câștigat meciul tur, scor 3-1, după ce Porto deschisese rapid scorul, în minutul 14, prin Luis Diaz. Alte informații interesante despre înfruntarea de astăzi, de pe Dragao: 

• 4-1 a fost raportul cornerelor în partida tur dintre City și Porto 

• 712 pase/meci e media lui Manchester City în acest sezon de Liga Campionilor. Doar Barcelona stă mai bine la acest capitol, dintre toate competitoarele

• 10-0 a fost raportul cornerelor în ultima deplasare a lui City din Premier League, împotriva lui Tottenham

• Manchester City a beneficiat de 57 de cornere în primele 9 etape ale sezonului de Premier League

• 6,3 e media de cornere a lui City în Premier League

Manchester City este genul de formație care te toacă mărunt, care presează din primul până în ultimul minut. Guardiola are la dispoziție niște fundași laterali de clasă mondială, ofensivi (Mendy, Walker sau Cancelo). Urcările lor cresc șansele ca englezii să puncteze la capitolul lovituri de la colțul terenului. Voi încerca să speculez acest lucru. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Manchster City ajunge prima la 6 cornere este 2.00. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Manchester City
Pronostic:
Man City prima la 6 cornere
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 6.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro