Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.60

BETANO
  • Atalanta - FC Midtjylland - Italienii nu au alta alternativa in acest duel decat victoria. Liverpool si Ajax se intalnesc pe Anfield, iar o victorie pentru Atalanta in fata debutantei Midtjylland poate inseamna mult in vederea ultimului meci de la Johan Cruyff Arena, impotriva Ajax-ului.
  • Liverpool FC - Ajax Amsterdam - Situatie complicata in grupa ”cormoranilor”. Un esec nu ar pica tocmai bine, chiar daca in ultima etapa, Liverpool se deplaseaza in Danemarca. Ajax a slabit mult totusi si cred ca in acest duel, trupa lui Klopp poate izbuti un succes in fata ”lancerilor”
  • FC Porto - Manchester City - Manchester City e calificata in optimi insa Guardiola vrea prima pozitie si maximum de puncte. Porto mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica in optimi si cred ca o sa iasa un meci frumos pe Dragao. Portughezii au si ceva accidentati, iar asta poate conta. Cred ca ”cetatenii vor izbuti minim doua goluri.
  • Atletico Madrid - FC Bayern München - Germanii sunt calificati in optimi, iar Hansi Flick a lasat acasa mai multi jucatori importanti, iar pe cei pe care i-a luat, multi vor fi rezeve pentru a da sansa celor care nu au jucat. Atletico are nevoie de puncte si cred ca va iesi o confruntare interesanta. Ambele echipe au un obiectiv, deci cu siguranta o sa avem foarte multe atacuri diseara.
  • Borussia Mönchengladbach - Inter Milano - Italienii nu au alt obiectiv in afara de victorie. Germanii au aratat excelent pana acum si sunt o nuca extrem de tare. Conte va trebui sa riste daca vrea puncte, deci vor fi foarte multe spatii. Ma astept la goluri multe in acest duel avand in vedere importanta partidei pentru oaspeti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs FC Midtjylland
Pronostic:
Atalanta -1.5 Handicap Asiatic
Cota
1.54
Liverpool FC vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
Liverpool FC 0 Handicap Asiatic
Cota
1.40
FC Porto vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.60
Atletico Madrid vs FC Bayern München
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.45
Borussia Mönchengladbach vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.52
Cota finala: 7.60
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro