Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

FC Sevilla și Chelsea Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul echipelor deja calificate din grupa E a UEFA Champions League. 

Sevilla, deținătoarea Europa League, este neînvinsă în actuala ediție de Liga Campionilor. Andaluzii au 3 victorii și o remiză, înregistrată în turul cu Chelsea. Ocupă locul secund în grupă, din cauza golaverajului inferior față de formația lui Lampard. În La Liga, Sevilla vine după 3 victorii consecutive, serie care a dus-o pe locul 5, cu 16 puncte. Are și două restanțe de jucat. 

cota2.ro

Julen Lopetegui nu îi poate folosi astăzi pe Acuna, Escudero și Suso, toți accidentați. Ocampos și de Jong, doi dintre oamenii importanți din ofensivă, sunt incerți. Probabil antrenorul spaniol nu va risca să îi introducă. Peste doar 3 zile, Sevilla va primi vizita lui Real Madrid în campionat. 

Chelsea are un parcurs impecabil în Champions League. A încasat un singur gol în primele 4 partide, reușind să înscrie de 9 ori. Formația lui Frank Lampard stă bine și în Premier League. Ocupă locul 3, cu 19 puncte. Liderul Tottenham are un avans de doar două lungimi. „Albaștrii” au cel mai bun atac din Anglia, 22 de goluri marcate. Frank Lampard e un manager norocos. A recuperat toți accidentații. Singurul fotbalist incert pentru disputa de astăzi este fundașul lateral Ben Chilwell. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur dintre Chelsea și Sevilla s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații interesante înaintea disputei de astăzi: 

• doar 4 rezultate de 0-0 s-au înregistrat în actuala ediție a Ligii Campionilor. Unul dintre ele a fost Chelsea - Sevilla

• 3 remize a înregistrat Chelsea în cele 8 deplasări din acest sezon

• 6 remize are Sevilla în cele 18 înfruntări împotriva echipelor din Anglia

• golaverajul celor de la Sevilla împotriva formațiilor englezești este 29-24

• 16 egaluri a înregistrat Chelsea împotriva echipelor din Spania, în 44 de meciuri jucate

• 60-58 este golaverajul lui Chelsea împotriva formațiilor spaniole. 

Calificate deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Sevilla și Chelsea nu vor risca diseară. Partida tur a arătat un echilibru aproape perfect între cele două combatante. Lopetegui și Lampard vor păstra resurse și pentru meciurile din competițiile interne, din week-end. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.45. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla vs Chelsea
Pronostic:
X
Cota
3.45
Cota finala: 3.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro