Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs PSG

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United și Paris Saint Germain se întâlnesc astăzi, în runda cu numărul 5 din grupa H de UEFA Champions League. 

Grupa H este una dintre cele mai interesante din actuala ediție. Manchester United este lider în acest moment, cu 9 puncte, dar calificarea nu este jucată. „Diavolii roșii” mai au nevoie de cel puțin un punct în ultimele două runde, în condițiile în care întâlnesc PSG pe teren propriu și Leipzig în deplasare. 

cota2.ro

United are un moral bun, vine după 4 victorii consecutive, ultima obținută dramatic în fața lui Southampton, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză. Cavani a marcat golul golul victoriei în prelungiri. Datorită aceste serii, Manchester a urcat pe locul 9 în Premier League, cu 16 puncte. Are și un meci mai puțin disputat. Ole Gunnar Solskjaer are ceva probleme de efectiv pentru disputa de astăzi. Jones, Shaw și Tuanzebe sunt indisponibili, iar pe lista fotbaliștilor incerți se numără Bailly, Lingard, Martial, McTominay, Pogba și De Gea. 

PSG, finalista ediției trecute de Liga Campionilor, a avut ghionion la tragerea la sorți. Cap de serie fiind, a picat într-o grupă cu două adversare de top, iar calificarea în optimi e în pericol. Campioana Franței are nevoie de victorie astăzi, pentru a fi la mâna ei înaintea ultimei runde. Thomas Tuchel are câteva motive de optimism. Starurile Mbappe, Neymar și Di Maria sunt apte pentru deplasarea de pe Old Trafford. Și dacă tot veni vorba de deplasare, francezii au câștigat precedentul meci jucat pe această arenă, 2-0, în optimile de finală ale ediției 2018/2019 de Liga Campionilor. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Meciul tur, jucat la Paris, a fost câștigat de Manchester United, scor 2-1, cu un gol marcat de Rashford în minutul 87. Alte informații interesante: 

• PSG a marcat în ultimele 7 deplasări. În 6 dintre partide a înscris cel puțin două goluri

• 88 de șuturi pe spațiul porților adverse a trimis PSG în acest sezon

• 37,4% din șuturile expediate de PSG în acest sezon, indiferent de competiție, au fost cadrate pe poartă

• 28,1% din șuturile trimise de adversarele lui Manchester United au fost pe spațiul porții

• 5 șuturi pe spațiul porții lui United a expediat PSG în meciul tur: 2 în prima repriză, 3 repriza secundă

• PSG a marcat în ultimele 20 de meciuri jucate pe teren străin în Champions League.

Cu Neymar și Mbappe pe teren, PSG este o formație care își creează foarte ușor oportunități de gol. Cum meciul e unul de totul sau nimic, cred că vom avea parte de o dispută cu garda jos. O să aleg un pariu inedit, dar perfect justificat. PSG peste 1,5 șuturi pe poartă în fiecare repriză, la o cotă de 1.91. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs PSG
Pronostic:
PSG peste 1.5 șuturi pe poartă în ambele reprize
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro