Ponturi Pariuri Fotbal Hull City vs Doncaster

BETFAIR EXCHANGE

Hull City și Doncaster se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din League One, al treilea eșalon fotbalist al Angliei. 

Hull City a retrogradat din Championship la finalul sezonului trecut, din cauza unui final dezastruos de sezon. „Tigrii” au pierdut ultimele 6 meciuri și au încheiat pe ultima poziție, la doar 4 puncte de locul care asigura salvarea. Surprinzător, managerul Grant McCann a fost păstrat în funcție. Pentru a reveni rapid în liga secundă, conducerea i-a adus câțiva jucători importanți în vară. Cea mai reușită mutare s-a dovedit a fi cea a extremei Mallik Wilks, autor deja a 6 goluri. În acest moment, Hull este prima în clasamentul din League One. Are 30 de puncte strânse în 13 meciuri, cel mai bun atac, 24 de goluri, și cea mai bună defensivă, 10 goluri încasate. 

cota2.ro

Doncaster ocupa locul 9 în momentul întreruperii stagiunii precedente, pe fondul pandemiei de coronavirus. Situația din acest moment este una asemănătoare. Trupa pregătită de Darren Moore este într-un tărâm al nimănui, la jumătatea clasamentului, fără pretenții la promovare, dar și fără emoții de retrogradare. Doncaster e pe 10, cu 21 de puncte. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimul meci direct dintre Hull și Doncaster a avut loc în iulie 2019. A fost un amical încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• Hull și Doncaster sunt două orașe vecine. Distanța dintre cele două este de doar 58 de km. Așadar, meciul poate fi considerat un derby local

• Hull are cel mai valoros lot din League One, cotat la 12,83 milioane de euro 

• cota de piață a lotului celor de la Doncaster este de doar 4,55 milioane de euro, cât valorează cuplul de fundași centrali ai lui Hull

• doar 2 goluri a primit Hull în cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• Doncaster a avut un bilanț negativ în deplasările din stagiunea precedentă, 6 înfrângeri, 4 remize și 5 victorii

• Hull a câștigat ultimele 3 meciuri din League One: 2-0 cu Burton, 3-1 cu Milton Keynes și 3-0 cu Ipswich

Lotul lui Hull City este unul net superior. Gazdele au prins elan în cursa pentru promovare și nu văd cum s-ar putea împiedica astăzi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Hull este 2.14. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hull City vs Doncaster
Pronostic:
1
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: 6.84
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro