Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.40

BETFAIR SPORTSBOOK

Astazi avem din nou partide in UEFA Champions League, insa dupa surprizele de aseara chiar nu stiu ce sa mai joc. Am ales insa sa analizez anumiti jucatori dupa prestatiile din primele patru etape ale grupelor.

Urmareste-ma pe FACEBOOK!

Erling Haaland - ”Minunea” celor de la Dortmund are niste cifre impresionante in acest sezon de UEFA Champions League. Norvegianul a bifat toate cele patru partide ca titular, a strans 354 de minute de joc si a marcat de 6 ori. Raportul suturilor e si el senzational! Haaland a sutat de 19 ori spre poarta adversa, 11 dintre ele fiind cadrate. Are o medie de 5.10 suturi pe meci si o medie de 2.95 suturi pe poarta pe meci. Cu siguranta se incadreaza si in cerintele mele de astazi si cred ca Lazio o sa aiba probleme in aceasta seara cu acest fenomenal jucator.

cota2.ro

Edin Visca - O surpriza pe acest bilet o reprezinta aparitia lui Edin Visca. Bosniacul celor de la Basaksehir a reusit aparitii foarte bune in acest sezon de UEFA Champions League. Astazi, turcii primesc vizita celor de la Leipzig, echipa care are un singur obiectiv si anume cele trei puncte. Edin Visca a fost titular in toate partidele si a bifat 382 de minute si a reusit sa marcheze o singura data. In cele 4 partide, a sutat de 17 ori spre poarta, 6 dintre aceste prinzand cadrul portii. Visca are o medie de 4.32 suturi pe meci si o medie de 1.49 suturi pe poarta pe meci, iar aceste cifre m-au convins sa-l iau in considerare si sa mizez pe el.

Ousmane Dembele - Barcelona e calificata in optimi, iar Koeman a ales sa nu-l ia pe Messi in Ungaria. Ferencvarosi e o debutanta si s-a vazut acest lucru. Ma astept ca antrenorul olandez al ”catalanilor” sa-i ofere mai multe sanse lui Dembele. In cele 4 meciuri din acest sezon al UCL, Dembele a fost o singura data titular, iar in doua partide a intrat ca si rezerva, insa a bifat niste cifre bune: 2 goluri in 130 de minute de joc, 7 suturi spre poarta dintre care 5 pe spatiul portii. Cu o medie a suturilor pe meci de 5.12 si o medie a suturilor pe poarta pe meci de 3.41 se incadreaza din plin pe acest bilet.

Urmareste-ma pe TELEGRAM!

Cristiano Ronaldo - Nu avea cum sa lipseasca de pe acest bilet, starul portughez al ”Batranei Doamne”. Chiar daca a lipsit in primele doua etape a grupei UEFA Champions League, Ronaldo a strans cateva cifre bune. In cele doua partide a strans 190 de minute de joc si a marcat un gol. Portughezul a sutat de 7 ori spre poarta in cele doua partide, 3 dintre suturi fiind cadrate pe spatiul portii. Cu o medie a suturilor spre poarta de 3.50 si o medie a suturilor pe poarta de 1.50 il iau in considerare pentru acest bilet. Juventus intalneste o echipa care are ca obiectiv victoria cu Ferencvarosi din ultima etapa. Ma astept ca Ronaldo sa mai adauge si ceva goluri la recordurile sale.

Marcus Rashford - Ultimul jucator de pe acest bilet e Rashford, jucatorul ”diavolilor” de la Manchester United. Rashford arata meci de meci ca trebuie sa fie in primul 11 al celor de la United, iar Ole Gunnar Solskjær ii da ”credit” englezului. United are meci dificil pe ”Teatrul Viselor” impotriva celor de la PSG si cred ca o sa avem un meci pe cinste. In cele 4 meciuri din grupa, Rashford a fost titular in 3 dintre ele, iar intr-un sngur meci a intrat pe parcurs. Englezul a marcat de 5 ori, a sutat spre poarta de 12 ori avand o medie de 4.59 si a prins cadrul portii de 8 ori, avand o medie de 2.91. E destul de dificil sa trec peste aceste cifre si ma astept la cel putin un sut pe poarta al acestuia.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs Lazio
Pronostic:
Erling Haaland 2+ suturi pe poarta
Cota
1.62
Istanbul Basaksehir vs RB Leipzig
Pronostic:
Edin Visca 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Ferencvarosi Tc vs FC Barcelona
Pronostic:
Ousmane Dembele 1+ suturi pe poarta
Cota
1.67
Juventus vs Dynamo Kyev
Pronostic:
Cristiano Ronaldo 2+ suturi pe poarta
Cota
1.30
Manchester United vs PSG
Pronostic:
Marcus Rashford 1+ suturi pe poarta
Cota
1.30
Cota finala: 6.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro