Ponturi Pariuri Fotbal FC Argeș vs Dinamo București

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Argeș și Dinamo București se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. 

FC Argeș a promovat cu multă șansă în Liga 1, iar startul de sezon o indică printre formațiile cu șanse mari să revină în al doilea eșalon. Piteștenii ocupă penultima poziție, cu 9 puncte strânse în 11 meciuri. Chiar dacă lotul nu este unul foarte slab, având în componență jucători cu mare experiență la nivelul Ligii 1, precum Prepeliță, Gabi Matei sau Antun Palic, problemele sunt de ordin administrativ. La meciul de astăzi va sta pe bancă Eduard Augustin, deja al 4-lea antrenor din acest sezon, după Ionuț Badea, Ionuț Moșteanu și Adrian Delcea. 

cota2.ro

Dacă la Argeș situația pare complicată, la Dinamo e haos total. Pe lângă evidentele probleme sportive, doar 9 puncte strânse în 11 etape, locul 14 din 16 echipe, „câinii” sunt la un pas de faliment. Finanțatorul Pablo Cortacero nu a virat încă niciun euro din cei promiși, lucru care a dus la plecare antrenorului Cosmin Contra. Nu doar el a părăsit corabia. Toți străinii din lot, cu excepția lui Puljic și Fabbrini, au depus hârtii ca să devină liberi. Câțiva, printre care și golgeterul Borja Valle, au obținut deja acest drept și nu vor evolua contra lui FC Argeș. Dinamoviștii s-au antrenat și nu prea în ultima săptămână, din cauza lipsei unui medic profesionist în lot. Există toate ingredintele ca formația din Ștefan cel Mare să clacheze. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

FC Argeș și Dinamo nu s-au întâlnit în perioada recentă, de când piteștenii au căpătat noua formă de organizare. Cele mai interesante detalii înaintea partidei: 

• Dinamo a pierdut ultimele 3 deplasări din Liga 1 

• 7 din cele 9 puncte ale lui FC Argeș au fost obținute în meciurile de pe teren propriu

• Șocul schimbării antrenorului i-a priit lui FC Argeș în acest sezon. Primul meci al lui Moșteanu, în momentul înlocuirii lui Badea, a fost o victorie, 1-0 pe teren propriu cu Astra

• 5 dintre cele 12 goluri marcate de Dinamo în acest sezon au fost semnate de Borja Valle. Mijlocașul spaniol nu mai face parte din lot și nu va juca astăzi

Dinamo nu știe pe cine se poate baza mâine. Jucătorii sunt neplătiți de la startul sezonului, iar tensiunea a atins cote nebănuite. În aceste condiții, gazdele trebuie să profite. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru 1X (victorie Argeș sau egal) este de 1.83. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Argeș vs Dinamo București
Pronostic:
1X
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro