Ponturi Pariuri Fotbal Hertha Berlin vs Union Berlin

BETFAIR SPORTSBOOK

Hertha Berlin și Union Berlin se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în primul meci al etapei cu numărul 10 din Bundesliga. 

Derby-ul orașului Berlin pornește de pe poziții neașteptate. Hertha, echipa fanion din ultimii ani, ocupă locul 13, cu doar 8 puncte strânse în 9 etape. În ciuda unui lot extrem de valoros, cotat la 252 de milioane de euro, antrenorul Bruno Labbadia nu găsește soluții pentru rezolvarea problemelor din defensivă. Hertha a încasat 18 goluri până acum. A și înscris de 15 ori. Firesc dacă ținem cont de numele jucătorilor din ofensivă, Matheus Cunha, Krzysztof Piatek sau Dodi Lukebabakio. 

cota2.ro

Union Berlin este revelația acestui sezon. Dată ca și retrogradată la startul sezonului precedent, trupa elvețianului Urs Fischer s-a salvat fără probleme, cu un avans de 10 puncte față de Werder, ocupanta locului de baraj. În noua stagiune, lucrurile arată și mai bine. După 9 runde, ocupă o poziție de Europa League, înregistrând un singur eșec. Union practică un joc entuziasmant, având al doilea atac din Germania, 21 de goluri înscrise, după campioana Bayern Munchen. La acest lucru a contribuit și exprimentatul Max Kruse, atacant adus în vară, autor deja a 6 goluri. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, cele două rivale locale și-au împărțit victoriile. Union a câștigat acasă, scor 1-0, iar Hertha s-a impus cu 4-0 pe Olympiastadion. Cele mai interesante informații înaintea duelului de astăzi: 

• Union Berlin a marcat în toate meciurile din acest sezon de Bundesliga

• Hertha a primit 11 goluri în primele 4 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• 3,7 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile Herthei din acest sezon

• media e una senzațională și în partidele în care a fost implicată Union, 3,6 reușite/meci

• Jucătorii de la Union Berlin au alergat în acest start de sezon 1.188 km. Cei de la Hertha au parcurs și ei 1.164 km. Ambele se află în vârful ierarhiei. Asta indică un pressing agresiv, care duce implicit la șanse mai multe de gol

• 119 șuturi a expediat Union Berlin spre porțile adverse în acest sezon, locul 6 la acest capitol

• 8 din ultimele 10 deplasări ale lui Union au fost over 2,5 goluri

• câte 6 goluri au marcat Kruse (de la Union) și Cunha (de la Hertha) în acest sezon.

Chiar dacă vor lipsi fanii, va fi o atmosferă de derby, între două echipe cu mare potențial ofensiv. O să aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 2.05

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hertha Berlin vs Union Berlin
Pronostic:
GG3+
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro