Ponturi Pariuri Fotbal Athletic Bilbao vs Celta Vigo

BETFAIR EXCHANGE

Athletic Bilbao - Celta Vigo e meciul care deschide etapa cu numărul 12 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. 

Athletic Bilbao se află în prima jumătate a clasamentului după primele 10 etape, cu 13 puncte și un golaveraj pozitiv, 12-10. Formația antrenată de Gaizka Garitano se descurcă excelent pe teren propriu. Pe San Mames, bascii au câștigat ultimele 3 partide, împotriva lui Levante, Sevilla și Betis. Antrenorul spaniol are 3 absențe importante pentru disputa de astăzi, fundașii Yuri Berchiche, Ander Capa și Inigo Martinez. 

cota2.ro

Celta Vigo traversează o criză de lungă durată. Sezonul precedent a evitat la mustață retrogradarea, terminând cu un punct deasupra lui Leganes, prima formație de sub linie. Antrenorul Oscar Garcia a fost demis la începutul lunii noiembrie, locul fiindu-i luat de argentinianul Eduardo Coudet. În ciuda victoriei de runda trecută, 3-1 cu Granada, situația este una dificilă. Celta e pe loc retrogradabil, 18, cu doar 10 puncte obținute în 11 meciuri. Noul antrenor trebuie să se descurce astăzi și fără câteva piese de bază. Okay Yokuslu este suspendat, în timp ce Emre Mor este accidentat. Cei doi se adaugă absenților de lungă durată, Sergio Alvarez și Kevin Vasquez. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul direct disputat sezonul trecut pe San Mames s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• Bilbao dominat la toate aspectele în ultimul meci direct: 62%-38% posesie, 22-7 ocazii de gol, 6-3 șuturi pe poartă, 13-0 cornere

• Bilbao nu a pierdut niciunul dintre ultimele 5 meciuri directe jucate pe teren propriu

• 225 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Athletic Bilbao. Celta valorează doar 117 milioane de euro

• Celta Vigo nu a câștigat niciun meci jucat în deplasare în acest sezon. Ultima victorie pe teren străin datează din iunie 2016

• Bilbao a marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu

• Bilbao se închide uluitor pe teren propriu. Cadiz, Levante, Sevilla și Betis, formațiile care au jucat aici sezonul ăsta, au trimis în total (adunate) doar 6 șuturi pe spațiul porții bascilor.

Celta Vigo nu se simte deloc bine pe San Mames, unde a reușit o singură victorie în ultimul deceniu. Valoarea lotului e tot de partea gazdelor, la fel ca forma de moment. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Athletic Bilbao în handicap asiatic -0.25 este 1.96 și o voi juca la miză maximă.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă acest tip de handicap asiatic, acesta e format din liniile de handicap asiatic 0 & -0.5, ceea ce înseamnă că avem nevoie de victoria lui Bilbao ca să câștigăm pariul. Dacă meciul se termină la egalitate pierdem doar jumătate din miză, iar jumătate ne este rambursată. Dacă va câștiga Celta Vigo, pierdem toată miza.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Athletic Bilbao vs Celta Vigo
Pronostic:
Bilbao -0.25 HA
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro