Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs VFL Bochum

BETFAIR SPORTSBOOK

Holstein Kiel și VfL Bochum se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 10 a ligii secunde din Germania. 

Kiel, una dintre cele mai vechi formații din Germania, înființată în 1900, continuă progresul constant din ultimele sezoane, având ca țel final promovarea în Bundesliga. Startul de sezon îi permite antrenorului Ole Werner să viseze. După primele 9 etape, Kiel este pe locul 4, cu 16 puncte, la doar două lungimi de liderul Furth. 

cota2.ro

Managerul german are un lot tânăr la dispoziție, cu o medie de vârstă de 25,7 ani. În evidență ies atacantul Janni Serra, mijlocașul sud-coreean Jan-sung Lee sau mijlocașul Alexander Muhling, autor deja a 5 goluri în această stagiune. 

Bochum, o echipă de tradiție la nivelul primei ligi, se zbate de 10 sezoane în 2. Bundesliga. În toată această perioadă, într-un singur rând a fot aproape de revenire, pierzând însă la baraj. Campionatul trecut l-a încheiat pe poziția a 8-a. Managerul Thomas Reis a fost păstrat în funcție, iar începutul noii stagiuni este promițător. VfL este pe locul secund, cu 17 puncte strânse în 9 partide. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, Kiel și Bochum și-au împărțit victoriile, fiecare valorificând avantajul terenului propriu. Scorul a fost în ambele rânduri 2-1. Alte informații importante înaintea partidei de astăzi: 

• Kiel nu a pierdut în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Bochum (2-1, 2-2, 3-0)

• 8 goluri a încasat Kiel în acest sezon, cea mai bună defensivă din campionat

• ultimele 4 meciuri jucate de Kiel pe teren propriu au fost GG

• ultimele 3 deplasări ale lui Bochum au fost GG

• 20 de goluri a înscris Janni Serra (22 de ani) în liga secundă din Germania. Partida de astăzi va fi una specială, Bochum fiind formația care l-a cedat la Kiel

• Kiel a înregistrat un singur eșec în ultimele 10 meciuri de campionat

• în ultimele 3 deplasări ale lui Bochum s-au marcat peste 2,5 goluri. 

Bochum nu are amintiri frumoase din deplasările de la Kiel. Analiza indică un spectacol veritabil din care gazdele vor avea câștig de cauză. Am ales un pariu combinat. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru 1X și ambele echipe înscriu este 2.20

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs VFL Bochum
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 8.40
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro