Ponturi Pariuri Fotbal Zulte Waregem vs Anderlecht

BETFAIR SPORTSBOOK

Zulte Waregem și Anderlecht Bruxelles se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 15 a primei ligi din Belgia. 

Zulte Waregem a încheiat sezonul precedent pe locul 9, din cauza unui final dezastruos, 5 meciuri consecutive fără victorie. În noua stagiune, formația antrenată de Francky Dury continuă să fie inconstantă. În acest sens sunt grăitoare ultimele 4 etape, în care a câștigat deplasările cu Cercle Brugge și Gent, marcând de fiecare dată câte 3 goluri, dar nu a reușit să le învingă acasă pe Mechelen și Kortrijk. După 14 meciuri, Waregem e pe locul 14, cu 14 puncte, la doar 3 lungimi deasupra locurilor retrogradabile. 

cota2.ro

Anderlecht este în căutarea gloriei pierdute. Cea mai titrată formație din Belgia nu a mai cucerit titlul de 4 sezoane. Campionatul trecut, încheiat pe 8, a însemnat cea mai slabă clasare din anul 1937 până acum. Situația este greu de explicat, în condițiile în care lotul este unul cotat la peste 92 de milioane de euro, iar academia, una dintre cele mai bune din Europa, produce în continuare talente pe bandă rulantă. Cel care trebuie să pună mecanismul în funcțiune este Vincent Kompany, fostul căpitan al lui Manchester City. În acest moment, Anderlecht este abia pe locul 7, cu 22 de puncte, și fără victorie în ultimele 3 runde. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, Anderlecht a câștigat ambele meciuri directe. A fost 2-1 în deplasare și un incredibil 7-0 pe teren propriu. Alte informații interesante despre meci: 

• în cel mai recent meci direct, Anderlecht a marcat 7 goluri din doar 8 șuturi pe spațiul porții

• 7 remize a înregistrat Anderlecht în primele 14 etape ale actualului sezon

• Waregem a primit gol în ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu. 8 dintre ele au fost GG

• 6 dintre cele 7 deplasări ale lui Anderlecht din acest sezon au fost GG

• 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Anderlecht în campionat au fost over 2,5 goluri

• ultimele 6 meciuri directe jucate pe terenul lui Waregem au fost GG 3+

În ciuda faptului că are pe bancă un fost fundaș central de renume, defensiva lui Anderlecht este una ușor de trecut, 18 goluri încasate în 14 meciuri. Cred că tradiția ultimelor înfruntări directe se va respecta și astăzi. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat X2 & peste 2,5 goluri în meci este de 1.95. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Zulte Waregem vs Anderlecht
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 5.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro