Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

BETANO
  • FC Bayern München - RB Leipzig

Bayern, cel mai bun atac din Bundesliga si ocupanta primei pozitii, primeste vizita celor de la RB Leipzig, ocupanta pozitiei secunde si echipa cu cea mai buna defensiva din campionat. ”Bavarezii” vin dupa egalul de pe terenul celor de la Atletico, meci in care s-au prezentat cu multe rezerve, iar Leipzig vine dupa victoria cu Basaksehir, victorie chinuita bifata in prelungiri, scorul final fiind 4-3. Ambele echipe vin dupa deplasari, insa Bayern si-a menajal ”killerul” si in acest meci cred ca gazdele se vor impune.

  • Atletico Madrid - Real Valladolid

S-a vazut destul de clar lipsa lui Suarez in meciurile precedente ale celor de la Atletico Madrid. Astazi, Suarez va fi pe banca, fiind testat in sfarsit negativ. Valladolid e o echipa care a mai produs surprize, insa mi-e greu sa cred ca o vor face pe Metropolitano. Atletico e singura echipa fara infrangere in acest sezon, iar in cele 5 partide de acasa, a primit doar un singur gol. Ma astept la un meci in care initiativa sa apartina gazdelor si cred ca Atletico se va impune si va deveni lider pana la meciul celor de la Sociedad pe terenul lui Alaves.

cota2.ro

  • Juventus Torino - FC Torino

”Derby-ul” orasului Torino se joaca astazi de la 19:00, cu ”Batrana Doamna”, gazda”. Juventus va avea o misiune grea in acest an pentru castigarea titlului. AC Milan pare o echipa care spulbera tot ce ii iese in cale, iar Inter, Roma, Lazio sau Napoli stau la ”panda” si parca fiecare isi doreste ca Juventus sa nu ia camponatul. Morata nu joaca azi din cauza cartonaselor, insa Ronaldo si Dybala ar trebui sa fie de ajuns pentru ca Juventus sa rapuna o echipa aflata pe prima pozitie retrogradabila. Juventus are foame de puncte, iar azi cred ca o sa se impuna clar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Bayern München vs RB Leipzig
Pronostic:
1
Cota
1.50
Atletico Madrid vs Real Valladolid
Pronostic:
1
Cota
1.43
Juventus Torino vs FC Torino
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 2.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro