Ponturi Pariuri Fotbal Gloria Buzău vs Aerostar Bacău

BETFAIR EXCHANGE

SCM Gloria Buzău și Aerostar Bacău se întâlnesc astăzi, de la ora 11:00, în etapa cu numărul 15 a ligii secunde din România. 

Gloria Buzău, ca majoritatea formațiilor din Liga 2, a avut probleme serioase cu Covid-19. Din cauza virusului a pierdut la „masa verde” partida cu FCSB, din șaisprezecimile Cupei României. Ilie Stan va avea și astăzi ceva probleme în alcătuirea echipei. Nimeni nu știe câți jucători mai sunt pozitivi, comunicarea clubului fiind una deficitară Din punct de vedere sportiv, Gloria traversează o perioadă bună, fără înfrângere în ultimele 5 meciuri. Această serie i-a dus pe buzoieni la granița play-off-ului cu 20 de puncte. 

cota2.ro

Aerostar Bacău este o echipă total imprevizibilă. Nou-promovata este penultima în clasament, cu 8 puncte strânse în 13 meciuri, dar are o ofensivă care poate face mari ravagii. Exemplul perfect e meciul cu Petrolul, din urmă cu doar 3 săptămâni, câștigat 4-1. Moldovenii au înscris deja 16 goluri, mai multe decât formații cu pretenții la promovare, precum U Cluj, Farul, CS Mioveni sau ASU Poli Timișoara. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Gloria Buzău și Aerostar Bacău nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial la nivelul ligii secunde. Iată, însă, câteva detalii interesante despre meci: 

• 3,1 goluri/meci s-au marcat în disputele în care a fost implicată Aerostar Bacău în acest sezon

• în 8 din cele 13 meciuri ale Bacăului s-au marcat peste 2,5 goluri

• ultimele 3 meciuri ale lui Aerostar au fost GG4+ (4-1 cu Petrolul, 2-3 cu Rapid 2-2 cu ASU Poli Timișoara)

• Gloria Buzău a marcat câte două goluri în ultimele două meciuri jucate pe teren propriu (2-0 cu Recea și 2-1 cu ACS Viitorul Tg. Jiu)

Gloria Buzău pornește cu prima șansă astăzi, dar circumstanțele sunt de partea oaspeților. Ilie Stan nu are toți jucătorii la dispoziție și nu a putut organiza antrenamentele conform programului, din cauza focarului de coronavirus. De cealaltă parte, Aerostar a demonstrat că poate înscrie în poarta oricărei formații, reușind asta în două deplasări complicate, la Ploiești și Timișoara. Mizez pe un meci spectaculos, în care se vor marca peste 2,5 goluri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru acest pariu este 1.90.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gloria Buzău vs Aerostar Bacău
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro