Ponturi Pariuri Fotbal Norwich vs Sheffield Wednesday

BETFAIR EXCHANGE

Norwich și Sheffield Wednesday se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 16 din Championship, al doilea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Norwich este alături de Bournemouth marea favorită la promovarea în Premier League. „Canarii” au retrogradat sezonul trecut, dar au reușit să își păstreze lotul aproape intact. Chiar și managerul Daniel Farke a fost păstrat în funcție. Neamțul are pe mână un lot cotat la peste 114 milioane de euro, al doilea ca valoare din competiție. Pe lângă golgeterul Teemu Pukki sau experimentatul portar Tim Krul, în evidență ies niște tineri de mare talent. Todd Cantwell a impresionat stagiunea precentă în Premier League, iar fundașul dreapta Max Aarons a intrat deja în vizorul marilor forțe. În primele 15 etape, Norwich a strâns 28 de puncte. Ocupă locul secund, la două lungimi în spatele lui Bournemouth, având și un meci mai puțin disputat. 

cota2.ro

Sheffield Wednesday e un club cu probleme. A început sezonul cu -6 puncte, o depunctare dictată de Federația engleză, și ocupă în acest moment penultima poziție. Are un bilanț de 3 victorii, 6 remize și 6 înfrângeri, reușind să marcheze doar 8 goluri în 15 meciuri. Oaspeții de astăzi au și un nou antrenor față de startul sezonului. Tony Pulis i-a luat locul lui Gary Monk, dar încă nu a câștigat vreun meci din cele 4 la care a stat pe bancă. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Norwich și Sheffield s-au întâlnit ultima dată în urmă cu două sezoane, când „canarii” aveau să promoveze în Premier league. Atunci a fost o remiză, scor 2-2, și o victorie zdrobitoare a lui Norwich, 4-0. Alte detalii interesante despre meci: 

• 5 goluri a încasat Norwich în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• 7 goluri a marcat Pukki, golgeterul lui Norwich până acum

• Sheffield a reușit să înscrie doar 4 goluri în cele 7 deplasări stagionale

• Aarons și Cantwell, cei mai valoroși fotbaliști ai gazdelor, valorează mai mult decât întreg lotul lui Sheffield

• Norwich nu a pierdut niciun meci din ultimele 4 jucate pe teren propriu contra lui Sheffield (toate după anul 2015)

• 245 de șuturi a expediat Norwich spre porțile adverse în acest sezon. E lider detașat în această ierarhie

• Sheffield și-a creat cele mai puține ocazii dintre toate formațiile, doar 136 de șuturi

În ciuda unor probleme de efectiv, Norwich nu are voie să se împiedice de o formație aflată în derivă. Mizez pe victoria gazdelor, 1 solist, la o cotă de 1.86 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Norwich vs Sheffield Wednesday
Pronostic:
1
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 5.16
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro