Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

FC Sevilla - Real Madrid este derby-ul etapei cu numărul 12 din La Liga. Partida se joacă astăzi, de la ora 17:15, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan. 

Sevilla, deținătoarea Europa League, și-a turat mai greu motoarele în acest sezon, dar acum e aproape de forma maximă. Are 3 victorii consecutive în La Liga, ajungând pe locul 5, cu 16 puncte strânse din 9 meciuri. În UEFA Champions League, andaluzii au obținut deja biletele pentru optimile de finală, terminând pe locul secund o grupă cu Chelsea, Rennes și Krasnodar. Pentru astăzi, Julen Lopetegui are câțiva absenți importanți, dar lotul e suficient de bine alcătuit pentru a nu le simți lipsa. Nu se poate baza pe portarul Vaclik, pe Acuna, Suso și Escudero. 

cota2.ro

Zinedine Zidane trăiește periculos la Madrid. Tot mai multe voci îi cer plecarea, din cauza formei sub orice critică pe care o traversează colosul spaniol. Real nu a câștigat de 4 meciuri în La Liga și a căzut pe locul 4, cu 17 puncte. Titlul pare tot mai greu de obținut, în condițiile în care rivala Atletico are 6 lungimi avans și un meci în minus jucat. În Liga Campionilor, situația e și mai grea. Miercuri, Real va primi vizita Borussiei Monchengladbach și are neapărată nevoie de victorie pentru a depinde doar de ea în drumul spre optimile competiției. Cu moralul la pământ, Zidane are și probleme de lot. Căpitanul Sergio Ramos va lipsi, la fel ca starul Eden Hazard, Carvajal, Valverde și Odriozola. Courtois, omul care i-a scos de multe ori pe „galactici” în acest sezon, e incert. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Real Madrid a câștigat ambele meciuri directe din sezonul precedent, dar conjuctura era cu totul alta. Cele mai interesante informații despre partida de astăzi: 

• 3 victorii și un eșec are Sevilla pe teren propriu în acest sezon de La Liga

• Real Madrid a câștigat doar 3 din cele 6 deplasări stagionale

• Real are o singură victorie în ultimele 5 meciuri oficiale. A pierdut ultimele două partide (1-2 cu Alaves și 0-2 cu Sahtior)

• Sevilla a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri directe jucate pe Ramon Sanchez Pizjuan 

• ultima remiză dintre Sevilla și Real Madrid, pe terenul andazulilor, s-a înregistrat în 1999. De atunci s-au mai jucat 23 de partide

Jocul lui Real Madrid scârție în toate compartimentele. Varane, liderul apărării în absența lui Ramos, greșește tot mai des, iar oamenii de gol sunt total neinspirați. Cred că Zidane va fi mai mult cu gândul la meciul decisiv din Liga Campionilor, iar andaluzii vor profita. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Sevillei în handicap asiatic 0 (HA0) este de 1.98. Asta înseamnă că în cazul victoriei gazdelor, pariul e câștigător, iar în caz de egalitate, miza este returnată. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla vs Real Madrid
Pronostic:
Sevilla HA 0
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro