Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs UTA

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și UTA Arad se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. 

FCSB a devenit principala favorită la titlu în Liga 1. Conduce clasamentul în acest moment, cu 27 de puncte obținute în 11 partide. Are un avans de două lungimi față de Universitatea Craiova și de șase față de campioana en-titre CFR Cluj. Având o liniște nesperată din partea patronului, Gigi Becali renunțând la aparițiile publice, Toni Petrea, împreună cu preparatorul fizic Neubert, a transformat radical echipa. FCSB e o mașină de goluri, marcând de 31 de ori în acest sezon, mai mult decât următoarele două clasate la un loc. Antrenorul bucureștenilor a mai primit o veste bună. Infirmeria clubului e tot mai goală. Dennis Man, golgeterul campionatului, la egalitate cu colegul Florin Tănase, e refăcut și gata să revină printre titulari. 

cota2.ro

Nou-promovata UTA e, alături de Clinceni, revelația acestui sezon. După 11 etape, arădenii ocupă loc de play-off, 6, cu 17 puncte obținute. Secretul succesului pare să fie antrenorul Laszlo Balint, un excelent organizator. Pentru disputa de astăzi, de pe Arena Națională, UTA se poate baza pe cei mai importanți jucători, inclusiv pe atacantul Ioan Hora. Autor a 3 goluri în acest sezon, Hora nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de FCSB și are o revanșă de luat. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cum UTA s-a zbătut ani buni în eșaloanele inferioare, cele două nu au disputat niciun meci direct recent. Cele mai interesante informații: 

• FCSB a marcat cel puțin două goluri în ultimele 8 meciuri jucate în acest campionat

• 3,9 goluri/meci s-au marcat în disputele în care a fost implicată FCSB în acest sezon, de departe cea mai ridicată medie din Liga 1

• FCSB a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon de Liga 1, marcând de fiecare dată cel puțin 3 goluri (4-1 cu Botoșani, 5-0 cu Hermannstadt, 3-2 cu Dinamo, 3-0 cu Argeș, 3-0 cu Viitorul)

• UTA a marcat în toate deplasările din acest sezon, 6 la număr, incluzând-o și pe cea din Cupa României

• câte 9 goluri au marcat Dennis Man și Florin Tănase, golgeterii Ligii 1

Venirea lui Neubert a transformat-o radical pe FCSB. Jucătorii aleargă non-stop și își hăituiesc adversarii până la fluierul final. UTA are și ea armele sale, extrem de periculoasă pe contraatac, prin jucători rapizi ca Buhăcianu, și la fazele fixe. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este de 1.86. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs UTA
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 4.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro