Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Torino

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus și AC Torino se înfruntă într-un derby de tradiție al Italiei, astăzi, de la ora 19:00. Meciul face parte din runda cu numărul 10 din Serie A. 

Juventus a schimbat antrenorul în vară. Andrea Pirlo i-a luat locul lui Maurizio Sarri, în tentativa de a ataca în sfârșit trofeul UEFA Champions League. Primul pas a fost făcut. Campioana Italiei a depășit faza grupelor, la pas cu Barcelona, lăsându-le în spate pe Dinamo Kiev și Ferencvaros Budapesta. Situația nu e disperată nici în campionat, deși așteptările erau altele. După 9 etape, Juventus a strâns 17 puncte, din 4 victorii și 5 remize. E abia pe locul 4 și are de recuperat 6 puncte față de liderul AC Milan. Pentru derby-ul local cu AC Torino, Pirlo nu îi poate folosi pe Demiral, accidentat, și pe Alvaro Morata, suspendat. Veteranul Buffon nu e nici el disponibil. 

cota2.ro

AC Torino este una dintre formațiile greu de înțeles din Serie A. În ciuda unui lot valoros, se zbate în mediocritate de sezoane bune. Anul acesta, pare chiar implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. După 9 meciuri, a strâns doar 6 puncte, o singură victorie și 3 rezultate de egalitate, și e antepenultima în clasament. Asta deși are în lot jucători de top, printre care și Andrea Belotti, marcator deja a 7 goluri în această stagiune. Nici Marco Giampaolo, tehnicianul oaspeților, nu are multe probleme de lot.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, Juventus a câștigat ambele partide directe. A fost 1-0 în deplasare și 4-1 pe arena proprie. Alte detalii interesante: 

• 4,2 goluri/meci s-au marcat în duelurile lui AC Torino din acest sezon, cea mai ridicată medie din Serie A

• 22 de goluri a încasat Torino, cea mai slabă apărare din Italia

• 3 victorii și o remiză are Juventus pe teren propriu în acest sezon

• Juventus nu a mai pierdut pe teren propriu în fața rivalei din anul 1995

• Sezonul trecut, Torino a avut o medie de 2 goluri încasate/meci în deplasare

• 8 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în acest sezon. E al doilea în clasamentul golgeterilor, după Zlatan Ibrahimovic

Până la primăvară, momentul optimilor din Liga Campionilor, Juventus trebuie să se concentreze pe Serie A. Nu își mai permite niciun pas greșit, așa că Pirlo va trimite astăzi cea mai bună garnitură. Pofta de gol a lui Ronaldo, implicat în lupta pentru titlul de golgeter, va cântări decisiv. Mizez pe o victorie a gazdelor și peste 2,5 goluri înscrise în meci, un pariu combinat cu o cotă de 1.80 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs Torino
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro