Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

Tottenham Hotspur și Arsenal Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în Derby-ul Nordului Londrei. 

Tottenham are un start de sezon care depășește și așteptările fanilor optimiști. Formația lui Jose Mourinho a strâns 21 de puncte în primele 10 etape și conducea clasamentul din Premier League înaintea acestei runde, la egalitate cu Liverpool, dar cu un golaveraj mai bun. Spurs are al treilea cel mai bun atac din competiție, 21 de goluri marcate, și cea mai bună defensivă, 9 goluri încasate. 

cota2.ro

„The Special One” a reușit să pună în funcțiune perechea Harry Kane - Heung Min Son, cel mai prolific duo din Anglia. Atacantul britanic a înscris 7 goluri și a oferit 9 pase decisive, în timp ce mijlocașul asiatic a punctat de 9 ori și are două assisturi. Ambii sunt apți de joc pentru disputa de astăzi. Singura absență notabilă este cea a lui Lamela. Alderweireld, Carlos Vinicius și portarul Llloris sunt incerți. 

Arsenal e într-o poziție total diferită față de rivala londoneză. „Tunarii” au cel mai slab start de sezon din ultimii 22 de ani. Au doar 13 puncte în 10 etape, ocupă locul 14, iar ofensiva este una de toată jena. Din formația care făcea spectacol sub comanda lui Wenger, Arsenal a ajuns să aibă o medie de fix un gol/meci. Mikel Arteta are parte în continuare de sprijinul conducerii, dar răbdarea e pe sfârșite. Managerul spaniol nu se bazează astăzi pe Martinelli, Ozil și Sokratis, ultimii doi fiind trecuți pe lista indezirabiilor. David Luiz și Thomas sunt incerți. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Meciul tur din sezonul precedent, jucat pe Emirates, s-a încheiat 2-2. La retur, Tottenham l-a avut pe bancă pe Jose Mourinho și a obținut o victorie importantă, scor 2-1. Alte detalii interesante despre meci: 

• Tottenham a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• ultimele 3 meciuri directe dintre Tottenham și Arsenal au fost GG

• Tottenham e neînvinsă în ultimele 4 meciuri directe cu marea rivală londoneză

• doar 93 de șuturi a expediat Arsenal în acest sezon de Premier League. Singurele echipe inferioare la acest aspect sunt Sheffield și Newcastle

• Tottenham e a doua cea mai eficientă formație din Anglia. Are un procentaj de 16% al șuturilor transformate în gol. Doar Southampton stă mai bine

• 21 de meciuri au jucat echipele antrenate de Jose Mourinho împotriva lui Arsenal. Bilanțul e zdrobitor 11 victorii - 8 egaluri - 2 înfrângeri

Arsenal e victima favorită a lui Jose Mourinho. Dacă meciul vine într-un moment în care Tottenham e pe val și trage la primul titlu din ultimii 60 de ani, lucrurile sunt și mai clare. Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, 1X și ambele echipe marchează, la o cotă de 2.14. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Arsenal
Pronostic:
1X & Ambele Marchează
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro