Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Sassuolo

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Roma și Sassuolo se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 10 din Serie A. 

AS Roma a ratat locurile de Liga Campionilor la finalul sezonului precedent. Paulo Fonseca nu mai are nicio scuză în această stagiune. După 9 etape, formația din Capitală a strâns 17 puncte și ocupă locul 6, la egalitate cu rivala Lazio și cu Napoli. Formația lui Gattuso este și cea care a întrerupt seria de invincibilitate a Romei, runda trecută, cu un categoric 4-0. Roma se descurcă mai bine în Europa League. A câștigat grupa A, din care mai fac parte Young Boys Berna, CFR Cluj și CSKA Sofia. Fonseca are ceva probleme de efectiv, dar lotul e unul numeros, cu soluții pe fiecare post. Astăzi nu pot juca, din diferite motive, Mancini, Pastore, Santon, Smalling și Zaniolo. 

cota2.ro

Sassulo este revelația sezonului din Italia, în ciuda faptului că etapa trecută a pierdut primul meci al acestei ediții, 0-3 pe teren propriu cu Inter. Trupa lui Roberto de Zerbi ocupă loc de Champions League, 4, cu 18 puncte. Managerul italian are doi absenți de marcă, ambii oameni de bază în defensivă, Filippo Romagna și Vlad Chiricheș. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut, meciurile dintre Roma și Sassuolo au fost unele încântătoare. Ambele echipe s-au impus pe teren propriu, cu același rezultat, scor 4-2. Alte detalii interesante înaintea disputei de pe Stadion Olimpico: 

• 14 meciuri directe s-au jucat între AS Roma și Sassuolo în istorie. Gazdele de astăzi au pierdut o singură dată

• toate meciurile directe jucate acasă la Roma au fost GG. Sassuolo nu a câștigat niciunul

• 4 goluri/meci e media în deplasările lui Sassuolo din acest sezon. Formația lui De Zerbi a înscris cel puțin două goluri în fiecare dispută

• tot 4 goluri/meci s-au înscris și în disputele Romei de pe teren propriu. Golaverajul trupei lui Fonseca, neînvinsă acasă în cele 4 meciuri, este 12-4

• 15,33 ocazii de gol/meci și-a creat Roma în acest start de sezon. Doar Napoli și Milan stau mai bine

AS Roma este echipa superioară din punct de vedere al individualităților. Lotul e mai valoros cu peste 135 de milioane de euro. Tradiția e tot de partea formației lui de Zerbi, neînvinsă în meciurile directe de pe teren propriu. Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, 1X și peste 2,5 goluri marcate în meci, la o cotă de 1.70. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AS Roma vs Sassuolo
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro