Ponturi Pariuri Fotbal Alaves vs Real Sociedad

BETFAIR EXCHANGE

Deportivo Alaves și Real Sociedad se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul basc al etapei cu numărul 12 din La Liga. 

Deportivo Alaves este la al 5-lea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului din Spania. Anul trecut, formația din Vitoria-Gasteiz a încheiat pe locul 16, cu doar 3 puncte deasupra locurilor retrogradabile. În ediția curentă, emoțiile în acest sens par să nu existe. Conducerea l-a numit antrenor pe Pablo Machin, celebru datorită mandatului de la Sevilla. Lotul este unul decent, cotat la 84 de milioane de euro, cu câteva nume importante precum Lucas Perez, Joselu sau Ruben Duarte. După primele 11 runde, Alaves este pe locul 12, cu 13 puncte, și are o serie de invincibilitate de 5 meciuri. 

cota2.ro

Real Sociedad ocupă locul secund în La Liga, cu 24 de puncte strânse în 11 etape. E la două lungimi în spatele liderului Aletico Madrid. Trupa lui Imanol Alguacil are un golaveraj de invidiat, 22-5, dar accidentările o pun într-o situație nefastă. Pentru disputa de astăzi sunt indisponibili Mikel Oyarzabal, mijlocaș cotat la 60 de milioane de euro, căpitanul Asier Illaramendi și Jon Guridi, dublura lor pe post. David Silva vine după o accidentare și nu e la capacitate maximă. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Alaves și Sociedad, rivale din Țara Bascilor, și-au împărțit victoriile. Real a câștigat acasă, scor 3-0, iar Deportivo s-a răzbunat la retur, 2-0. Alte detalii interesante despre meci: 

• cele două cluburi au o relație specială, disputând frecvent partide amicale. Cel mai recent test a venit chiar în septembrie 2020, încheiat la egalitate, scor 2-2

• ultimele două rezultate obținute de Alaves pe teren propriu au fost surprinzătoare: 1-1 cu Barcelona și 2-2 cu Valencia

• Alaves a mai jucat un derby basc în acest sezon. A învins-o pe Bilbao, pe teren propriu, scor 1-0

• 1 singur șut pe spațiul porții lui Alaves a expediat Real Sociedad în ultimul meci direct. Două șuturi au trimis oaspeții și în penultima înfruntare jucată pe arena lui Deportivo

Real Sociedad e lipsită de principale două motoare de la mijlocul terenului, Oyarzabal și Ilaramendi. În aceste condiții, pe un teren extrem de dificil, cred că oaspeții vor fi prudenți și se vor mulțumi și cu o remiză. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1X este 2.08. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alaves vs Real Sociedad
Pronostic:
1X
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 5.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro