Ponturi Pariuri Fotbal Werder Bremen vs Stuttgart

BETFAIR SPORTSBOOK

Werder Bremen și VfB Stuttgart se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în etapa cu numărul 10 din Bundesliga. 

Werder Bremen a evitat o rușine istorică sezonul trecut, retrogradarea după 40 de ani. A încheiat campionatul pe loc de baraj, unde a trecut de Heidenheim, scor 0-0 și 2-2. Managerul Florian Kohfeldt, instalat în 2017, a fost păstrat în funcție, în ciuda situației limită. Are pe mână un lot cotat la 108 milioane de euro, cu câțiva tineri extrem de interesanți, precum Milot Rashica, Maximilian Eggestein, Josh Sargent sau Tahith Chong. După 9 etape scurse din acest sezon, Werder ocupă locul 12, cu 11 puncte. Cel mai recent meci a fost unul de excepție, pierdut 3-5 pe terenul lui Wolfsburg. 

cota2.ro

Stuttgart este nou promovată în Bundesliga, dar se descurcă mai mult decât decent. Șvabii sunt pe locul 10, cu 11 puncte și golaveraj pozitiv 17-15. Antrenorul Pellegrino Matarazzo are un lot extrem de tânăr la dispoziție, al doilea ca medie, după RB Leipzig. Cota puștilor a explodat după prestațiile curajoase din prima parte a sezonului. Oaspeții au o serie de absenți, dar golgeterul Sasa Kalajdzic, 3 goluri și 3 pase decisive, este apt. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Cele mai recente meciuri directe dintre Werder și Stuttgart au avut loc în sezonul 2018/2019 de Bundesliga. Șvabii au câștigat 2-1 pe teren propriu, iar la Bremen s-a încheiat indecis, 1-1. Alte detalii interesante despre unul dintre cele mai atractive dueluri din Germania: 

• ultimele 6 meciuri oficiale (+două amicale) ale lui Werder au fost GG

• 3,1 goluri/meci e media în disputele lui Werder Bremen din acest sezon de Bundesliga

• Stuttgart a marcat în toate cele 9 meciuri din acest sezon

• Stuttgart e neînvinsă în deplasare, având un golaveraj 10-5

• 3,4 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Stuttgart din această stagiune

• 11 meciuri consecutive cu gol marcat are Werder Bremen în Bundesliga. Doar Bayern are o serie mai lungă

• 136 de șuturi a expediat Sttutgart pe spațiul porților adverse în acest sezon. Doar granzii Bayern, Dortmund și Leipzig stau mai bine. 

Werder Bremen și Sttutgart sunt două formații tinere, cu mult elan, dar vulnerabile în defensivă. Înfruntarea se anunță a fi una ofertantă. Am optat pentru un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 1.80.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Werder Bremen vs Stuttgart
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro