Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs Augsburg

BETFAIR EXCHANGE

Hoffenheim și Augsburg se întâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 10 din Bundesliga, astăzi, de la ora 21:30. 

Hoffenheim este cea mai imprevizibilă formație din Bundesliga. Are doar două victorii în această stagiune, una venind în meciul cu campioana Bayern Munchen. A fost un neverosimil 4-1, singurul eșec stagional al bavarezilor. După acel triumf, Hoffenheim a mai simțit gustul victoriei doar în grupa de Europa League, pe care a câștigat-o în fața Stelei Roșii Belgrad, a lui Slovan Liberec și a lui Gent. 

cota2.ro

În Bundesliga ocupă doar locul 13, cu 9 puncte obținute în 9 meciuri. Managerul Sebastian Hoeness are o scuză pentru forma slabă, absențele numeroase din lot. Spre exemplu, astăzi nu îi poate folosi pe următorii: atacantul Adamyan și mijlocașul Bruun Larsen, ambii cu Covid-19, Geiger suspendat, iar Stafylidis, Kaderabek și Hubner accidentați. 

Augsburg are un start mai reușit de sezon. Are 3 puncte în plus față de Hoffenheim și ocupă momentan locul 10. Nici Heiko Herrlich nu este un antrenor liniștit. Nici el nu îi poate folosi astăzi pe finlandezul Finnbogason, Andre Hahn, Fredrik Jensen, Jan Moravek și Sarenren-Bazee. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, meciurile directe dintre Hoffenheim și Augsburg au fost încântătoare. Ambele echipe s-au impus pe terenul rivalei. A fost 4-2 pentru Augsburg în tur și 3-1 pentru Hoffe la retur. Alte detalii interesante despre meci: 

• 3,4 goluri/meci e media în disputele lui Hoffenheim din acest sezon de Bundesliga

• 4 din ultimele 5 meciuri disputate de Augsburg au fost GG

• 3 din cele 4 meciuri jucate de Hoffenheim pe teren propriu au fost GG. Golaverajul acasă e 8-8

• ultimele 3 meciuri directe jucate pe arena lui Hoffenheim au fost GG3+ (2-2, 2-1 și 2-4)

• 15-16 e golaverajul lui Hoffenheim după 9 etape

• 7 goluri a marcat Andrej Kramaric, atacantul lui Hoffenheim în cele 5 meciuri jucate în acest sezon. E anunțat titular astăzi

• un singur meci fără gol marcat are Hoffenheim pe teren propriu în actualul sezon, luând în calcul inclusiv meciurile din Europa League. 

Hoffenheim trebuie să întrerupă seria nefastă și va urca în atac din primul minut. Cel mai probabil, așa cum am văzut în ultimele meciuri, defensiva va claca la un moment dat, așa că ne așteptăm la o dispută pe cinste. Pe Betfair Exchange, cota pentru peste 3 goluri asiatic în meci este 1.94 (în cazul în care se înscriu fix 3 goluri primim cota 1.00)


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hoffenheim vs Augsburg
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 6.58
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro