Ponturi Pariuri Fotbal Brighton vs Southampton

BETFAIR EXCHANGE

Brighton & Hove Albion și Southampton închid runda cu numărul 11 din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. 

Brighton este una dintre formațiile cu cel mai plăcut joc din Premier League, referindu-ne la echipele fără pretenții la trofee. Managerul Graham Potter a implementat o filosofie ofensivă, de la care nu se abate indiferent de adversar. Evident, nu are pe mână cel mai bun lot, așa că „pescărușii” ocupă locul 16, cu 10 puncte strânse în 10 meciuri. Au însă o serie bună, de 3 meciuri consecutive fără înfrângere. Cel mai recent a fost un 1-1 cu Liverpool, dispută în care au ratat și o lovitură de pedepasă. Potter nu îi poate folosi astăzi pe Lallana și pe românul Florin Andone. Izquierdo, Mac Allister și Maupay sunt incerți. 

cota2.ro

Southampton a altă formație care încearcă să depășească statutul de echipă mică și să lupte de la egal la egal cu granzii din Premier League. Sezonul acesta a și reușit. Are 17 puncte strânse în 10 meciuri, la fel ca Everton și Wolves, și peste Arsenal. Omul care a transformat echipa este austriacul Raplh Hasenhuttl. Pentru disputa de astăzi, managerul lui Soton a primit o veste excelentă. Danny Ings, marcator a 22 de goluri stagiunea precedentă, a revenit după accidentare și poate fi folosit astăzi. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Southampton s-a impus în deplasarea de la Brighton, scor 2-0. Returul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte detalii interesante despre meci: 

• 3,5 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Southampton din acest sezon

• media e una excelentă și în meciurile lui Brighton, 3 goluri/partidă

• 19 goluri a marcat Southampton în 10 meciuri. Are al 7-lea atac din Premier League. Brighton a marcat și ea 14 goluri

• Southampton a înscris în toate deplasările jucate pe terenul lui Brighton în Premier League

• Southampton a marcat cel puțin două goluri în 6 din ultimele 7 meciuri din Premier League

• 7 din ultimele 8 meciuri jucate de Brighton în Premier League au fost GG

Brighton și Southampton sunt două echipe de valori apropiate, gazdele având lotul cotat la 230 de milioane de euro, iar oaspeții la 220 milioane. Ambele adoptă o filosofie ofensivă, așa că e de așteptat un meci deschis, pe contre. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele echipe marchează este de 1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brighton vs Southampton
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro