Ponturi Pariuri Fotbal Eibar vs Valencia

BETFAIR EXCHANGE

Eibar și Valencia se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 12 din La Liga. 

Eibar este cea mai zgârcită echipă din Spania. A înscris doar 8 goluri în 11 meciuri, având însă și o defensivă solidă, a treia din competiție, doar 9 goluri încasate. Jose Mendilibar, un tactician recunoscut, este cel care a implementat această filosofie la echipa bască. În acest moment, Eibar este pe locul 13 în La Liga, cu 13 puncte. Singura absență importantă pentru disputa cu Valencia este cea a fundașului portughez Paulo Oliveira. 

cota2.ro

Valencia traversează una dintre cele mai slabe perioade din istoria recentă. În vară, „liliecii” au fost nevoiți să își cedeze aproape toate vedetele, pentru a evita un colaps financiar. Antrenorul Javier Gracia are în continuare câțiva fotbaliști de top la dispoziție. Printre ei se numără căpitanul Jose Gaya, Lee Kang-in, senzația de 19 ani din Coreea de Sud, Mouctar Diakhaby, Cillessen sau Cheryshev. Toți cei amintiți sunt indisponibili astăzi, din diferite motive. După 11 meciuri, Valencia a strâns 12 puncte și ocupă locul 16. Are un singur punct peste locurile retrogradabile. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite în meciurile directe. Fiecare formația a câștigat pe teren propriu, cu același scor, 1-0. Alte detalii interesante: 

• jumătate din meciurile jucate pe teren propriu de Eibar în acest campionat s-au terminat la egalitate (3 din 6)

• Eibar a marcat un singur gol în cele 6 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon de La Liga 

• 17-17 e golaverajul Valenciei în acest sezon

• 3 rezultate de egalitate a înregistrat Valencia în actuala stagiune

• 6 dintre cele 11 meciuri disputate de Eibar au fost X la pauză

• 102 șuturi a expediat Eibar spre porțile adverse în acest sezon. Valencia a șutat de 97 de ori

Analiza indică un echilibru aproape perfect între cele două tabere. Problemele din lotul Valenciei au apropiat și mai mult raportul de forțe pentru acest meci. O să aleg un pariu riscant, dar cu șanse mari de reușită. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.25. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Eibar vs Valencia
Pronostic:
X
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: 11.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro