Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Manchester united

BETFAIR EXCHANGE

RB Leipzig și Manchester United se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în ultima etapă a grupei H de UEFA Champions League. 

Leipzig - Manchester United e cel mai interesant meci al săptămânii în Liga Campionilor. E o dispută de care pe care. În mod normal, PSG o va învinge pe Basaksehir și va merge în optimi. Rămâne un loc liber. Nemții îl obțin doar dacă vor câștiga meciul, în timp ce United se mulțumește și cu o remiză. 

cota2.ro

Pentru Leipzig, semifinalistă în ediția precedentă, ar fi un mare pas înapoi. Formația lui Nagelsmann vine după un meci splendid, o remiză 3-3 pe terenul lui Bayern Munchen. În urma acestui rezultat, RB ocupă locul 3 în Bundesliga, cu 21 de puncte. Distanța față de lider e de doar două lungimi. În grupa de Liga Campionilor, Leipzig a strâns 9 puncte în primele 5 runde. A învins de două ori campioana Turciei și acasă pe PSG. Tânărul manager german are câteva absențe pentru disputa de astăzi. Cele mai importante sunt în linia defensivă, titularii Dayot Upamecano și Lukas Klostermann. 

Manchester United părea ca și calificată după primele două meciuri din grupă, victorii cu PSG și Leipzig. A urmat eșecul cu Basaksehir, dublat de cel cu PSG din runda trecută, iar acum „diavolii” trăiesc cu emoții. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer vine încrezătoare în Germania. Are o serie de 4 victorii consecutive în campionat. A ajuns până pe locul 6 în Premier League, având și o restanță. Și antrenorul norvegian are probleme de efectiv. Fred e suspendat, iar De Gea, Shaw, Martial și Cavani sunt incerți. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur, disputat pe Old Trafford, a reprezentat cel mai drastic eșec din istoria recentă a lui RB Leipzig, scor 0-5. Alte detalii interesante despre meci: 

• 8 șuturi pe spațiul porții lui Leipzig a expediat Manchester United în meciul tur

• ultimele 3 meciuri oficiale jucate de Leipzig au fost GG (2-1 cu Bielefeld, 4-3 cu Basaksehir și 3-3 cu Bayern)

• Leipzig a jucat 7 meciuri pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile. Le-a câștigat pe toate, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri

• Manchester United a disputat 9 meciuri în deplasare, în toate competițiile. Și ea a marcat în toate. Are 8 victorii și un singur eșec

• Manchester United a marcat cel puțin 3 goluri în 7 din cele 9 deplasări stagionale

• 4 din cele 5 meciuri jucate de Manchester United în grupa de Champions League au fost GG3+

Leipzig e nevoită să iasă la atac, iar disputa cu Bayern a demonstrat că are resursele necesare. Va fi însă riscant împotriva unor jucători letali pe contraatac, precum Rashford sau Bruno Fernandes. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri asiatic în meci este de 1.90 și din punctul meu de vedere merită o miză de 6/10.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RB Leipzig vs Manchester united
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro