Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Club Brugge

BETFAIR SPORTSBOOK

Lazio Roma și Club Brugge se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în ultima rundă a grupei F din UEFA Champions League. 

Lazio este neînvinsă în acest sezon de Liga Campionilor, dar nu e sigură de calificarea în optimile de finală. Romanii trebuie să nu piardă disputa cu Club Brugge pentru a-și îndeplini obictivul. Formația lui Simone Inzaghi vine după o victorie în Serie A, 2-1 pe terenul celor de la Spezia, în care a avut eficacitate maximă. Immobile și Milinkovic-Savic au marcat la unicele ocazii. Cu cele 3 puncte, Lazio a ajuns la o zestre de 17 și ocupă locul 7. Față de startul sezonului, inclusiv partida tur cu Club Brugge, Inzaghi și-a recuperat o bună parte dinte accidentați. Doar Lulic și Proto sunt în continuare indisponibili, în timp ce Caicedo, Correa și Patric sunt incerți. 

cota2.ro

Club Brugge e sigură că va merge în primăvara europeană, mai rămâne să își afle și competiția. Campioana Belgiei a strâns 7 puncte până acum și are nevoie de o victorie pentru a prinde poziția secundă, în detrimentul lui Lazio. Antrenorul Philippe Clement are și el 3 absenți, pe Diatta, Mitrovic și Van der Brempt.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Meciul tur s-a încheiat 1-1, însă s-a disputat în condiții speciale. Lazio nu și-a putut folosi atunci aproape toți titularii, în frunte cu golgeterul Ciro Immobile. Astăzi este gata de show. Alte detalii interesante despre meciul de pe Olimpico: 

• 364 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Lazio. Jucătorii lui Club Brugge valorează doar 144 de milioane

• Lazio are un plus și la capitolul experiență. Media de vârstă a lotului este 28,3 ani. Cei de la Club Brugge sunt lipsiți de experiența unor meciuri cu asemenea miză, media de vârstă fiind 24,3 ani

• Lazio a câștigat ambele meciuri jucate pe teren propriu în această ediție de Liga Campionilor (3-1 cu Dortmund, 3-1 cu Zenit)

• toate cele 5 meciuri jucate de Lazio în actuala ediție au fost GG

• în 4 din cele 5 meciuri disputate de Club Brugge în grupă s-au marcat peste 2,5 goluri 

• 19 meciuri a jucat Club Brugge împotriva formațiilor din Italia. A câștigat 5, a remizat de 4 ori și a pierdut 10. Golaverajul e negativ, 12-19

• Club Brugge a primit gol în 8 din ultimele 9 deplasări europene. 

• Ciro Immobile a marcat în ultimele 8 meciuri în care a evoluat. Sezonul trecut a cucerit Gheata de Aur, pentru cele 36 de goluri înscrise în Serie A. 

Lazio are un lot net superior, un golgeter în mare formă, avantajul terenului propriu și un plus de experiență. În plus, e mulțumită și cu o remiză, așa că poate să își impună strategia. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat 1X și peste 2,5 goluri în meci este 1.97. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lazio vs Club Brugge
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro