Ponturi Pariuri Fotbal Ajax Amsterdam vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Ajax Amsterdam și Atalanta Bergamo se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în ultima rundă a grupei D din UEFA Champions League. 

Ajax ocupă locul 3 înaintea meciului decisiv cu Atalanta. Are 7 puncte, iar singura variantă pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor este victoria. În Eredivisie, „lăncierii” sunt lideri. Au 9 victorii și 2 înfrângeri, dar remarcabil este golaverajul. În doar 11 meciuri, Ajax a înscris 43 de goluri. Antrenorul Erik Ten Hag nu are mari probleme de efectiv. Singura absență certă este cea a lui Mohammed Kudus, în timp ce Neres și Lassina Traore, noua senzație din atac, sunt incerți. 

cota2.ro

Atalanta, sfertfinalistă în ediție precedentă a Ligii Campionilor, nu traversează cea mai bună perioadă, dar e favorită la calificarea în fazele eliminatorii. A strâns 8 puncte în grupa D, obținând inclusiv o victorie pe terenul lui Liverpool, scor 2-0. În Serie A, bergamascii au pierdut pentru moment contactul cu pozițiile fruntașe. Sunt doar pe locul 9, cu 14 puncte. Au însă și un meci mai puțin disputat. Gian Piero Gasperini are la dispoziție toate vedetele din atac. Nu îi poate folosi astăzi pe Caldara, Miranchuk, Mojica și Pasalic. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciul tur dintre Ajax și Atalanta s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte detalii interesante înaintea disputei de pe Johan Cruijff Arena: 

• 13-13 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur. Statistica a arătat bine și la capitolul șuturi pe poartă, 6-7

• 3,8 goluri/meci s-au marcat în disputele Atalantei din acest sezon de Serie A. Media e una ridicată și în Champions League, 3,4 reușite/partidă

• 13 goluri a înscris Atalanta în ultimele 4 deplasări din Liga Campionilor

• 18 ocazii de gol și-a creat Ajax în precedentul meci jucat acasă în Champions League, 3-1 cu Midtjylland

• ultimele 3 meciuri jucate de Ajax împotirva echipelor din Italia au fost GG

• 4,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, în duelurile lui Ajax din acest sezon de Eredivisie. 

Ajax are armele necesare pentru a obține victoria împotriva unei Atalante cu probleme, mai ales pe fază defensivă. În schimb, oaspeții vor profita la maximum de spații pe contraatac. Cred că meciul va avea o desfășurare ca cea din tur, cu o mulțime de oportunități de gol. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 2.10. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ajax Amsterdam vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro