Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Sahtior Donetsk

BETFAIR EXCHANGE

Inter Milano și Sahtior Donetsk se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în ultima rundă a grupei B din UEFA Champions League. 

Inter era fără victorie în primele 4 etape din Liga Campionilor și părea scoasă din calculele pentru optimile de finală. S-a impus însă pe terenul Borussiei Monchengladbach, scor 3-2, și păstrează șanse. Formația din Milano este obligată să câștige astăzi și să spere ca meciul dintre Real Madrid și Gladbach să nu se termine la egalitate. Trupa lui Antonio Conte este în mare formă. Are 3 victorii consecutive în Serie A, parcurs care a adus-o până pe locul secund, cu 21 de puncte, 5 sub liderul AC Milan. Pentru meciul decisiv de astăzi, Antonio Conte nu îi poate folosi pe Nainggolan și pe Vecino, accidentați. Barella și Vidal sunt incerți. 

cota2.ro

Sahtior Donetsk are un traseu aparte în această grupă. A fost demolată pur și simplu de reprezentanta Germaniei, 6-0 și 4-0, dar a obținut două victorii în disputele cu Real Madrid. Pentru a fi sigură de calificarea în primăvara Champions League, campioana Ucrainei trebuie să învingă astăzi. Se poate mulțumi și cu o remiză, dacă Real nu câștigă meciul cu Gladbach. Managerul portughez Luis Castro nu e la fel de norocos ca omologul său și nu poate folosi astăzi mai mulți oameni importanți, printre care se numără Ismaily, Konoplyanka, Malyshev sau Junior Moraes. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Rezultatul meciului tur a surprins pe toată lumea. A fost 0-0, după ce cu două luni înainte, Inter se distra cu Sahtior în semifinalele Europa League, scor 5-0. Alte informații interesante despre disputa de pe Giuseppe Meazza:

• Inter a marcat câte 3 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale (3-1 cu Bologna, 3-2 cu Monchengladbach, 3-0 cu Sassuolo)

• 3,2 goluri/meci e media în disputele lui Inter din acest sezon de Liga Campionilor

• Sahtior are o medie și mai ridicată, 3,4 goluri/partidă

• un singur meci fără gol marcat are Inter pe teren propriu în acest sezon, eșecul 0-2 cu Real Madrid. Circumstanțele au făcut însă diferența, milanezii jucând în inferioritate din prima repriză

• 4 goluri a marcat Lukaku în grupa de Ligă. Atacantul belgian are 8 reușite și în cele 9 apariții din Serie A

• Lukaku a marcat două goluri în duelul Inter-Sahtior din semifinalele Europa League

• 26 de meciuri a disputat Sahtior împotriva echipelor din Italia în cupele europene. A câștigat 7, a remizat în 3 rânduri și a pierdut 16. Golaverajul este unul grăitor, 20-54.

Pentru a nu cădea în derizoriu anunțând un posibil blat între Real și Gladbach, Antonio Conte trebuie să obțină o victorie astăzi. Inter a demonstrat că știe drumul spre plasa ucrainenilor, dar trebuie să fie vigilenți la contraatacurile cu care Sahtior a surprins-o pe Real Madrid. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 2.06. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro