Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Borussia Mönchengladbach

BETFAIR SPORTSBOOK
  • Real Madrid - Borussia Mönchengladbach

Meci extrem de dificil pentru Real Madrid, diseara, impotriva celor de la Mönchengladbach. E greu de oferit un pronostic pentru acest duel. Ambele echipe isi doresc sa mearga in optimi, insa dupa ce au aratat cele doua echipe, ar cam fi nedrept ca germanii sa iasa din competitie. Astept un duel cu foarte multe atacuri, cu un joc deschis in beni si multe centrari in careu. Cred ca o avem si multe suturi pe poarta si cred ca vor fi si multe reusite.

Pe Betfair Sportsbook au realizat un combo destul de interesant in cota 1.84. Acest combo este realizat din trei pariuri simple zic eu.

cota2.ro

  • Alassane Plea - Jucătorul are minim 1 șuturi pe poartă
  • Karim Benzema - Jucătorul are minim 1 șuturi pe poartă
  • Peste 1.5 goluri in meci

Alassane Plea, in acest sezon de UEFA Champions League a marcat de 5 ori si a sutat de 13 ori spre poarta in cele 5 partide din grupe, 7 suturi prinzand cadrul portii. Cu o medie a suturilor pe poarta de 1.79, cred ca Plea ii va pune probleme azi lui Courtois. Karim Benzema a marcat doar de doua ori in acest sezon de UEFA Champions League si a sutat doar de 11 ori spre poarta adversarilor, doar 6 suturi fiind cadrate. Ma astept ca azi, francezul, sa reuseasca chiar sa si marcheze avand in vedere importanta partidei pentru madrileni. De pontul pe goluri nu ar trebui sa avem deloc emotii avand in vedere ca in toate meciurile din grupa ale ambelor formatii, partidele s-au incheiat cu cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Borussia Mönchengladbach
Pronostic:
Alassane Plea - Jucătorul are minim 1 șuturi pe poartă + Karim Benzema - Jucătorul are minim 1 șuturi pe poartă + Peste 1.5 goluri in meci
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro