Ponturi Pariuri Fotbal RB Salzburg vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

RB Salzburg și Atletico Madrid se întâlnesc în ultima rundă a grupei A din UEFA Champions League, astăzi, de la ora 22:00. 

Salzburg este cea mai spectaculoasă echipă din actuala ediție a Ligii Campionilor, meciurile ei având cea mai ridicată medie de goluri din competiție. Campioana Austriei a obținut doar 4 puncte în primele 5 runde, dar păstrează șanse la calificarea în optimile de finală. Are nevoie de o victorie astăzi împotriva lui Atletico Madrid. 

cota2.ro

Pentru a-și spori șansele, antrenorul Jesse Marsch a menajat aproape toți titularii în meciul de campionat cu Admira, pierdut 0-1. Acest lucru a echivalat cu pierderea provizorie a poziției de lider din prima ligă a Austriei. RB are 22 de puncte în primele 10 meciuri, unul mai puțin decât LASK. Singura absența de marcă pentru disputa cu Atletico Madrid este cea a mijlocașului Mohamed Camara, suspendat. 

Atletico Madrid are un sezon excelent. A pierdut un singur meci, indiferent de competiție. E vorba de turul cu Bayern Munchen din Ligă, cedat clar, 0-4. În campionat, formația lui Diego Simeone le-a luat fața marilor favorite, Real Madrid și Barcelona. Are un avans de 12 puncte față de catalani și de 6 față de trupa lui Zidane. „Galacticii” au și un meci în plus disputat. În Champions League însă, Atletico vine după 3 remize consecutive și trăiește periculos. Nu are voie să piardă cu Salzburg, dacă vrea să ajungă în optimile competiției. Diego Simeone are câțiva absenți importanți. Diego Costa și Carrasco sunt accidentați, la fel ca și doi dintre fundașii centrali, Gimenez și Vrsaljko. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

În tur, pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid s-a impus cu 3-2. Alte detalii interesante înaintea partidei de astăzi: 

• 19-13 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• Joao Felix a marcat o „dublă” în partida tur. Mijlocașul portughez are un sezon de excepție, punctând de 5 ori și în La Liga, unde a oferit și două pase decisive

• 21 de goluri a marcat Atletico Madrid în cele 10 meciuri disputate în La Liga, cea mai bună ofensivă (Sociedad a înscris 22, dar are 2 meciuri în plus)

• 10-15 e golaverajul lui Salzburg în această grupă. Înseamnă o medie de 5 reușite/partidă, cea mai ridicată din toată competiția

• Salzburg a jucat 7 meciuri pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile. În toate s-au marcat peste 3,5 goluri

• 6 din cele 7 meciuri jucate de Salzburg acasă sezonul ăsta au fost GG4+

• 19 ocazii de gol și 11 șuturi pe spațiul porții a avut Salzburg în meciul de pe teren propriu cu Bayern Munchen, pierdut 2-6

Salzburg e o mașină de fotbal, construită pentru a ataca 90 de minute. Naivitățile din defensivă sunt însă mereu speculate de echipele cu jucători de valoare. După 5 goluri în tur, mi-e imposibil să îmi imaginez un meci închis. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 2.80.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RB Salzburg vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro