Ponturi Pariuri Handbal Croația vs România

BETFAIR EXCHANGE

România și Croația se întâlnesc astăzi, de la ora 19:15, în prima rundă a grupei II principale de la Campionatul European de handbal feminin. 

România a obținut o singură victorie la Campionatul European, 28-24 cu Polonia. A fost suficient ca „tricolorele” să avanseze în faza grupelor principale. Au intrat însă fără vreun punct, iar șansele de a ajunge în semifinale sunt mici. Ca să sperăm, avem nevoie de victorii pe linie. Primul pas poate fi făcut astăzi. România a arătat lucruri frumoase, în ciuda rezultatelor nefaste. Cristina Laslo a luat în multe rânduri presiunea de pe Cristina Neagu, asumându-și o mulțime de acțiuni. Eliza Buceschi a avut și ea multe momente de sclipire, în special când a trecut în poziția de inter. Colaborarea dintre Neagu și pivotul Ostase a adus de asemenea multe satisfacții, iar portărițele Denisa Dedu și Iulia Dumanska au apărat în nota obișnuită, excelent. 

cota2.ro

Disputa cu Norvegia, pierdută 20-28, a fost o demonstrație de forță din partea României. Pare ciudat când privim scorul, dar e adevărat. Naționala lui Bogdan Burcea a fost egala principalei favorite până în ultimele 10 minute, când două lovituri de la 7 metri ratate și câteva decizii dubioase ale brigăzii de arbitre le-a scos pe fete din ritm. Nivelul jocului prestat dă însă motive de optimism. 

Croația pornea cu ultima șansă în grupa C de la European, una din care au mai făcut parte campioana mondială Olanda, Serbia și Ungaria. A răsturnat însă toate calculele, terminând cu victorii pe linie. Toate meciurile au fost însă extrem de echilibrate, punctele fiind obținute pe final de joc, la câteva detalii. Lotul este unul mai slab decât al României. Selecționerul Sostaric nu a putut convoca o serie de jucătoare importante de la campioana Podravka, din cauza coronavirusului. Croația nu are o ofensivă de invidiat, marcând maxim 27 de goluri într-un meci, nici contraatacuri în stilul Norvegiei. Poate fi caracterizată drept o echipă luptătoare. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

România a câștigat cel mai recent meci jucat împotriva Croației, la Campionatul European din 2016. A fost 31-26 pentru „tricolore”: Alte detalii interesante despre meci: 

• România mai are în componență 6 jucătoare de la precedentul meci direct, Cristina Neagu, Iulia Dumanska, Denisa Dedu, Eliza Buceschi și Ana Maria Iuganu

• 4-1 pentru România este scorul înfruntărilor directe

• România și Croația s-au mai întâlnit de 4 ori la Campionatele Europene. „Tricolorele” au câștigat de fiecare dată

• 16 a fost locul ocupat de Croația la ultimele două Campionate Europene

• Neagu nu s-a ridicat la nivelul obișnuit până în acest moment, dar a reușit totuși să puncteze de 16 ori. E cea mai bună marcatoare a naționalei.

România speră în continuare la semifinale. Atmosfera în lotul condus de Bogdan Burcea e una foarte bună, zilele de odihnă au picat excelent. Cristina Neagu ar fi trebuit să își intre deja în ritm și e așteaptă să facă diferența astăzi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria României este 1.83

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Croația vs România
Pronostic:
2
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro