Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Vienna vs Molde

BETFAIR SPORTSBOOK

Rapid Viena și Molde se întâlnesc în ultima rundă a grupei B din Europa League, astăzi, de la ora 19:55. 

Rapid Viena e la mâna ei înaintea meciului decisiv din Europa League. Cu Arsenal scăpată în câștigătoare a grupei, austriecii speră la poziția secundă. Pentru asta au nevoie de o victorie cu 1-0 sau de un triumf la handicap în fața lui Molde. Rapid are două victorii în actuala fază a competiției, ambele obținute în fața codașei Dundalk. În campionatul intern ocupă locul 3, cu 21 de puncte în 10 etape. Liderul LASK are un avans mic, de două puncte. Lotul lui Dietmar Kühbauer este unul net superior față de cel al lui Molde, cu doi jucători ofensivi cotați la 4 milioane de euro fiecare, grecul Fountas și puștiul de 17 ani Yufuf Demir.

cota2.ro

Molde a fost la un pas de grupele Ligii Campionilor în acest sezon. S-a oprit în play-off, după o dublă cu Ferencvaros, scor 0-0 și 3-3. Campioana Norvegiei a fost trimisă în Europa League și e favorită pentru un loc în primăvara europeană. În competiția internă, Molde va încheia cel mai probabil pe locul secund. Cu 3 etape rămase de disputat are un avans de 5 puncte față de Valerega. Titlul a fost deja adjudecat de Bodo/Glimt. Managerul Erling Moe are la dispoziție un lot format în cea mai mare parte din fotbaliști autohtoni. Vetele echipei sunt mijlocașul ofensiv Magnus Wolff Eikrem, trecut și pe la Cardiff, om cu 17 meciuri în echipa națională, și extrema Eirik Hestad, un produs al academiei clubului. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Meciul tur a fost câștigat de Molde, scor 1-0, într-o partidă în care și-a creat 20 de ocazii de gol. Alte detalii interesante despre meciul decisiv din grupa B: 

• ultimele 8 meciuri disputate de Rapid Viena, indiferent de competiție, au fost GG

• Rapid Viena a marcat în ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu

• 25 de goluri a înscris Rapid în primele 10 etape din Austria, o medie de 2,5 reușite/partidă. Doar Salzburg are o ofensivă mai bună

• în ultimele 8 meciuri oficiale jucate de Molde s-au marcat cel puțin 3 goluri (peste 2,5 reușite) 

• ambele deplasări ale lui Molde din această grupă au fost GG3+ (2-1 cu Dundalk, 1-4 cu Arsenal)

Rapid Viena trebuie să lase orice gram de prudență deoparte și să caute o victorie reconfortantă. Are un lot construit pentru a ataca, iar rezultatele din ultima vreme arată asta. Molde, o echipă extrem de fizică, va încerca să lovească pe contraatac. Pe Betfair Sportsbook am identificat un pariu combinat foarte interesant care trebuie să îndeplinsească următoarele condiții pentru a fi câștigător: Peste 2,5 goluri în meci, Peste 2.5 cartonașe & Peste 5.5 cornere. Cota finală este 2.10!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Rapid Vienna vs Molde
Pronostic:
Pariu combinat, vezi mai sus
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 6.60
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro