Ponturi Pariuri Fotbal Anderlecht vs Genk

BETFAIR SPORTSBOOK

Anderlecht și Genk se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 16 din Jupiler League, prima divizie din Belgia. 

Anderlecht trece printr-unul dintre cele mai grele momente din istorie. Cea mai titrată formație din Belgia nu a mai cucerit titlul de 4 sezoane. Campionatul trecut, încheiat pe 8, a însemnat cea mai slabă clasare din anul 1937 până acum. Actuala stagiune e în nota celei precedente. După 15 etape, formația pregătită de Vincent Kompany ocupă locul 8, cu doar 23 de puncte strânse. E campioana egalurilor, cu 8 remize, și vine după o serie de 4 meciuri fără victorie. În ultimul meci a obținut doar o remiză în fața codașei Waregem. Kompany are probleme serioase de efectiv înaintea disputei de astăzi. Portarul titular Hendrik Van Crombrugge este accidentat, la fel ca Percy Tau, Elias Cobbaut, Peter Zulj și Adrien Trebel. Toți sunt oameni de bază. 

cota2.ro

Genk, campioana din urmă cu două sezoane, a ratat participarea în ediția actuală a cupelor europene. Pare că tot răul este spre bine pentru formația pregătită de John van den Brom. A putut să se concentreze pe competiția internă, pe care o conduce după 15 etape. Genk are 31 de puncte, unul peste campioana en-titre Club Brugge. Singura absență notabilă pentru disputa de astăzi este tânărul mijlocaș norvegian Kristian Thorstvedt. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Genk are doi fotbaliști aflați într-o formă incredibilă. Nigerianul Paul Onuachu este golgeterul competiției, cu 14 goluri înscrise. A punctat de 5 ori în ultimele 3 meciuri oficiale. Atacantul belgian Theo Bongonda a înscris 9 goluri în ultimele 6 meciuri. 

Sezonul precedent, Anderlecht și Genk și-au împărțit victoriile în sezonul regulat. Play-off-ul nu s-a mai putut desfășura, din cauza pandemiei de coronavirus. Alte informații interesante: 

• 3 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Anderlecht din acest sezon

• Genk are o medie și mai ridicată, 3,7 reușite/partidă

• în 12 dintre cele 15 meciuri ale lui Genk s-au marcat peste 2,5 goluri

• Anderlecht a câștigat un singur meci din ultimele 8 disputate împotriva lui Genk

• 35 de goluri a marcat Genk în acest sezon, a doua ofensivă a campionatului. Anderlecht a înscris doar 25

• Genk a câștigat ultimele 7 meciuri de campionat

• Genk a marcat 13 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale

Genk traversează o formă senzațională, are doi fotbaliști mult peste media campionatului și un antrenor cu o experiență mai bogată. Anderlecht continuă să se zbată în mediocritate, asta și pe fondul problemelor de efectiv. Aleg un pariu combinat, X2 și peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 2.53 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Anderlecht vs Genk
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.53
Cota finala: 2.53
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro