Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Atletico Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK
  • Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid - Atletico Madrid este ”derby-ul” zilei in LaLiga. Ambele echipe au reusit sa ajunga in optimile UEFA Champions League la mijlocul acestei saptamani, asadar ambele echipe stau bine din punct de vedere al moralului. De motivatie nici nu poate fi vorba intr-un astfel de duel, in care cred ca nervii vor fi la cote maxime.

Suarez va bifa un nou meci contra celor de la Real Madrid, in timp ce Ramos revine dupa accidentare si e gata sa iasa in evidenta cu lucruri bune si mai putin bune. Pe acest lucru si mizez astazi. Ramos e un jucator care urca mereu la fazele fixe si e primul la executarea loviturilor de la 11 metri. Totodata e si un jucator care vrea mereu maxim si din ambitie si entuziasm cumulate cu multi nervi intr-un astfel de derby, ajunge sa incaseze mereu cartonase.

cota2.ro

Pe Betfair Sportsbook puteti juca acest cumulativ. Va propun cu incredere mare cel putin un sut pe poarta a lui Ramos, dar si un cartonas incasat de acesta. E o cota nemaipomenita pe care merita sa risc 5 Unitati.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Sergio Ramos minim un sut pe poarta + Sergio Ramos incaseaza un cartonas
Cota
6.89
Cota finala: 6.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro