Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund și VfB Stuttgart se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în etapa cu numărul 11 din Bundesliga. 

Dortmund a pierdut deja puncte importante în lupta cu Bayern Munchen. În acest moment, principalul obiectiv pare obținerea unui loc de Liga Campionilor. Borussia ocupă doar locul 5 în acest moment, cu 19 puncte strânse în 10 etape. Lucien Favre a calificat echipa în optimile Ligii Campionilor, câștigând o grupă din care au mai făcut parte Lazio, Club Brugge și Zenit. 

cota2.ro

Antrenorul francez are mari probleme de efectiv în această perioadă a sezonului. Cea mai importantă absență este cea a golgeterului Haaland, așteptat să revină abia în ianuarie. Mai lipsesc doi oameni importanți din defensivă, Meunier și Schmelzer, în timp ce Akanji, Dahoud și Thorghan Hazard sunt incerți. Cu toate astea, Dortmund poate alinia o formulă impresionantă. În ofensivă, căpitanul Reus va fi secundat de tinerii Bellingham, Sancho sau Reyna. 

Stuttgart a promovat la finalul sezonului trecut, după un singur an petrecut în liga secundă. Șvabii au rezultate peste așteptări în prima parte a sezonului. Au pierdut doar două meciuri din 10 și ocupă locul 8, cu 14 puncte, departe de zona periculoasă a clasamentului. Antrenorul Pellegrino Matarazzo are probleme la fel de mari din punct de vedere al lotului. Al Ghaddioui, Cisse, Karazor și Thommy sunt accidentați, Castro este suspendat, în timp ce Didavi și Gonzalez au șanse mici să evolueze. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Înfruntările dintre Dortmund și Stuttgart au fost întotdeauna spectaculoase. Cele mai recente, disputate în sezonul 2018/2019 de Bundesliga, s-au încheiat cu victorii ale lui Dortmund, scor 4-0 și 3-1. Alte informații interesante: 

• în ultimele 12 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• Dortmund nu a pierdut niciunul din ultimele 11 meciuri directe jucate pe teren propriu. Ultimul eșec datează din februarie 2007

• 19 din cele 22 de goluri marcate de Dortmund în acest sezon au venit în repriza secundă

• Stuttgart a marcat în fiecare meci din acest sezon. 7 dintre reușite au venit în urma unor erori comise de adversari

• 614 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Borussia Dortmund. Stuttgart e cotată la doar 104 milioane

• Dortmund a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție.

Până la primăvară, Dortmund se poate concentra doar pe meciurile din competiția internă. Favre nu își mai permite niciun pas greșit. Bayern, Leipzig și Leverkusen merg ceas, iar Borussia e obligată să țină aproape. E momentul ca Sancho, unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai planetei, să iasă la rampă. Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, 1 final și peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 1.86. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro