Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în derby-ul etapei cu numărul 12 din Premier League. 

Manchester United vine după o mare deziluzie. În urmă cu 4 zile a pierdut meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, scor 2-3, pe terenul lui RB Leipzig. Ole Gunnar Solskjaer își simte postul tot mai fragil, așa că trebuie să mențină ritmul ridicat din Premier League. „Diavolii roșii” au o serie de 4 victorii consecutive, ajungând pe locul 7, cu 19 puncte. Au și un meci restant. Managerul norvegian nu îi poate folosi astăzi pe Cavani și Jones, în timp ce Martial a incert. 

cota2.ro

Dacă United a dat greș în Champions League, Manchester City a defilat într-o grupă cu Porto, Marseille și Olympiakos, permițându-i lui Pep Guardiola să continue visul câștigării trofeului. În campionat, situația nu e la fel de roz. Principali favoriți la startul sezonului, „cetățenii” sunt doar pe locul 8, la o lungime în spatele rivalei din oraș. City a pierdut deja două meciuri în primele 10 runde și are de recuperat 6 puncte față de Tottenham și Liverpool. Din punct de vedere al lotului, Guardiola e și mai norocos decât omologul său. Singurii incerți sunt Garcia și Gundogan. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Manchester United a câștigat ambele dispute directe din campionat, scor 2-1 și 2-0. City s-a răzbunat în Cupa Ligii, eliminându-și rivala în faza semifinalelor. Alte detalii interesante: 

• 3 remize a înregistrat Manchester City în primele 10 etape ale sezonului

• Solskjaer a câștigat 3 din cele 5 dispute directe cu Guardiola. Are cea mai bună medie împotriva spaniolului, dintre toți antrenorii care l-au înfruntat de cel puțin 4 ori

• Manchester City a remizat în acest sezon în derby-ul cu Liverpool, scor 1-1. A fost un meci mai închis decât se preconiza, cu doar 5 șuturi pe poartă (2-3)

• 12 remize a înregistrat Manchester United în sezonul precedent de Premier League. 7 dintre ele au fost pe teren propriu.

Solskjaer a demonstrat că știe cum să îl blocheze pe Guardiola, așa că mă aștept la un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 4.40. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Manchester City
Pronostic:
X
Cota
4.40
Cota finala: 4.40
Profit: 13.60
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro