Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Everton și Chelsea Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 12 din Premier League. 

După startul entuziasmant de sezon, în care fanii deși vedeau formația lui Carlo Ancelotti campioană, Everton s-a dezumflat. A obținut o singură victorie în ultimele 7 etape și a căzut de pe primul loc, până pe poziția a 9-a. Are 17 puncte și un golaveraj 20-18. Pentru meciul de astăzi, managerul italian nu îi poate folosi pe Digne, Coleman, Delph și Olsen. 

cota2.ro

Campania impresionantă de achiziții din vară dă roade la Chelsea. Frank Lampard are la dispoziție probabil cel mai echilibrat lot, cu soluții de valori apropiate pe fiecare post, iar rezultatele sunt în concordanță. Londonezii au câștigat grupa din UEFA Champions League, contra celor de la Sevilla, Krasnodar și Rennes, iar în Premier League ocupă locul 3 după 11 meciuri. Au 22 de puncte, două mai puțin decât Tottenham și Liverpool. Astăzi, doar Hodson-Odoi și marocanul Ziyech sunt indisponibili. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul precedent, Chelsea și Everton și-au împărțit victoriile, ambele câștigând pe propriul teren. A fost 3-1 pe Goodison Park în tur și 4-0 pe Stamford Bridge la retur. Alte detalii interesante: 

• Everton a jucat 7 meciuri pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile. În 6 dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri

• 4 din cele 5 meciuri jucate de Everton acasă în Premier League au fost GG. În cele 4 partide s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri 

• 4,4 goluri/meci e media în disputele lui Everton de pe teren propriu

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în partidele în care a fost impicată Chelsea în actuala stagiune

• Chelsea a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 deplasări oficiale, indiferent de competiție 

• 11 goluri a înscris Dominic Calvert-Lewin, atacantul lui Everton. E golgeterul la zi în Premier League

• 65 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Chelsea în acest campionat. Doar Liverpool stă mai bine la acest aspect. Everton e pe locul 4, cu 55 de șuturi. 

Everton are un potențial incredibil în ofensivă, cu o conexiune specială între James Rodriguez și Calvert-Lewin. Din păcate pentru Ancelotti, apărarea este vraiște. Chelsea va profita cu siguranță de această slăbiciune. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri marcate în meci în regim asiatic este 2.11.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Everton vs Chelsea
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro