Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Atletico Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul etapei cu numărul 13 din La Liga. 

Real Madrid s-a calificat miercuri în optimile UEFA Champions League, după o victorie categorică împotriva Borussiei Monchengladbach, scor 2-0. În campionat, formația lui Zinedine Zidane este doar pe locul 4, cu 20 de puncte strânse în 11 meciuri. „Galacticii” au înregistrat deja 3 înfrângeri stagionale, cu Alaves, Valencia și Cadiz. Pentru disputa de astăzi, Zinedine Zidane nu îi poate folosi pe Eden Hazard, Jovic și Odegaaard, toți accidentați. 

cota2.ro

 Atletico Madrid e una dintre cele mai în formă formații din Europa. Conduce detașat clasamentul din Spania, fiind singura echipă fără înfrângere. Are 26 de puncte în 10 meciuri și un golaveraj uluitor, 21 de goluri înscrise și doar două primite. Trupa lui Diego Simeone e calificată și în optimile Ligii Campionilor, terminând pe locul secund într-o grupă cu Bayern Munchen, RB Salzburg și Lokomotiv Moscova. Antrenorul argentinian are doar două absențe notabile pentru disputa de astăzi, pe Diego Costa și Gimenez. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, disputele directe au fost extrem de echilibrate. Pe Wanda Metropolitano s-a încheiat 0-0, iar pe Santiago Bernabeu, gazdele s-au impus cu 1-0. Alte detalii interesante: 

• Atletico Madrid a pierdut un singur meci din ultimele 7 jucate pe terenul lui Real Madrid

• Real Madrid a pierdut 2 din cele 4 meciuri jucate pe teren propriu în campionat: 0-1 cu Cadiz și 1-2 cu Alaves

• Atletico Madrid are 3 jucători în Top 8 golgeteri din Spania: Joao Felix și Suarez cu câte 5 goluri, Llorente cu 4. Cel mai bun marcator al Realului e Benzema, cu 4 reușite

• 26 de meciuri consecutive fără înfrângere are Atletico Madrid în La Liga, 12 dintre ele pe teren străin 

• Atletico Madrid nu a primit gol în 8 din ultimele 9 meciuri de campionat

• Atletico e cea mai eficientă echipă din Spania. 42% din șuturile trimise pe poartă s-au transformat în gol.

Actualul sezon al lui Real Madrid poate fi caracterizat prin inconstanță. Elevii lui Zidane nu au avut o serie mai lungă de 3 victorii. De cealaltă parte, Simeone e conștient că are o șansă uriașă la titlu, în condițiile în care principalele contracandidate dau rateuri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DNB) Atletico Madrid este 2.36. În cazul unei victorii a oaspeților, pariul este câștigător, iar în cazul unei remize, suma partiată este restituită. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico DNB
Cota
2.36
Cota finala: 2.36
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro