Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs Hoffenheim

BETFAIR SPORTSBOOK

Bayer Leverkusen și Hoffenheim se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 11 din Bundesliga. 

Bayer Leverkusen este singura formația neînvinsă în acest sezon de Bundesliga. „Farmaciștii” au 22 de puncte după primele 10 etape, iar o victoria împotriva lui Hoffenheim i-ar duce în fruntea ierarhiei din Germania, peste RB Leipzig și Bayern Munchen. Bayer s-a calificat între timp și în șaisprezecimile de finală din Europa League, câștigând o grupă din care au mai făcut parte Slavia Praga, Nice și Hapoel Beer Sheva. 

cota2.ro

Managerul Peter Bosz nu doar că obține rezultate senzaționale, dar produce și fotbaliști de export. Starul Kay Havertz a fost vândut pe o căruță de bani la Chelsea, dar în locul lui au apărut alte nume interesante. Moussa Diaby, Edmond Tapsoba, Leon Bailey, Florian Wirtz, Paulinho sau Palacios au o cotă impresionantă, toți având sunt 23 de ani. Antrenorul olandez are câteva probleme de efectiv pentru disputa de astăzi. Aranguiz, Bender, Demirbay, Palacios și Paulinho sunt indisponibili. Revine însă Lucas Alario, golgeterul formației, cu 7 reușite în 7 meciuri jucate. 

Hoffenheim este cea mai imprevizibilă formația din Germania. Poate obține victorii de răsunet, cum a fost acel 4-1 cu Bayern în debutul sezonului, urmat de o serie de 7 meciuri consecutive fără meci câștigat. Formația lui Sebastian Hoeness este pe locul 10 după 10 etape, cu 12 puncte. E calificată la rândul ei în șaisprezecimile Europa League, câștigând o grupă cu Steaua Roșie Belgrad, Slovan Liberec și Gent. Hoeness are și el absențe importante. Bicakcic, Bruun Larsen, Geiger, Hubner, Kaderabek și Stafylidis nu pot evolua astăzi. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, Hoffenheim a obținut 4 puncte din meciurile directe, 0-0 în tur și 2-1 pe teren propriu, la retur. Conjunctura este alta în acest moment, așa că iată cele mai interesante informații: 

• 9 goluri a primit Leverkusen în acest sezon, cea mai bună defensivă din competiție, la egalitate cu Leipzig

• în comparație Hoffenheim a încasat 17 goluri

• 2 goluri și 4 pase decisive are Leon Bailey, jamaicanul din atacul lui Leverkusen, în ultimele 4 meciuri oficiale

• 21 de goluri a marcat Leverkusen în grupa de Europa League, cel mai bun atac din întreaga competiție

• 1.95 e media de puncte a lui Peter Bosz pe banca lui Bayer Leverkusen 

• 7 meciuri a disputat Bayer pe teren propriu în acest sezon. A câștigat 5 și a remizat în două rânduri 

• Hoffenheim nu a câștigat în ultimele 4 deplasări din Bundesliga.

Bayer Leverkusen are o șansă unică de a urca pe primul loc în clasament, pentru prima dată în mandatul lui Peter Bosz. Nu cred că gazdele de astăzi vor rata această oportunitate, împotriva unei echipe cu mari probleme în defensivă. Aleg un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, 1 final și peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1.83. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayer Leverkusen vs Hoffenheim
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro