Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Brighton

BETFAIR SPORTSBOOK

Leicester și Brighton închid etapa cu numărul 12 din Premier League, astăzi, de la ora 21:15. 

Leicester vrea să ocupe un loc de Champions League la finalul sezonului, iar în acest moment se află în obiectiv. Este pe locul 4, cu 21 de puncte. Lupta este însă una strâsă, 4 formații fiind sub ea cu 20 de puncte. Așadar, „vulpile” nu își permit nicio clipă de relaxare. Brendan Rogers are la dispoziție un lot echilibrat, cu soluții de rezervă pe fiecare post. Așa se poate explica faptul că Leicester a mers ceas și în Europea League, unde a câștigat grupa din care au mai făcut parte Braga, Zorya și AEK Atena. Pentru disputa de astăzi, Rogers nu îi poate folosi pe Amartey și Pereira. Alți doi oameni importanți în defensivă sunt incerți, Castagne și Soyuncu. 

cota2.ro

Brighton este o echipă care merită mai mult decât actuala poziție pe care o ocupă, locul 16, cu doar 10 puncte obținute în 11 meciuri. „Pescărușii” au un joc plăcut, ofensiv în limita posibilităților pe care le oferă lotul. Managerul Graham Potter s-a luptat tot sezonul cu problemele de efectiv. Situația s-a mai îmbunătățit, dar lipsesc în continuare Florin Andone și Adam Lallana, în timp ce Izquierdo, Mac Allister și Propper sunt incerți. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul precedent, Leicester a câștigat meciul din deplasare, scor 2-0. La retur s-a încheiat 0-0. Alte detalii interesante despre disputa de pe King Power Stadium:

• 469 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Leicester. Brighton e cotată la 230 de milioane

• 21-15 este golaverajul lui Leicester în acest sezon. „Vulpile” au a 4-a ofensivă, dar o apărare destul de nesigură

• Brighton are la rândul ei o ofensivă ofertantă, cu 15 goluri înscrise

• ultimele 4 deplasări ale lui Brighton au fost GG

• Brighton a înscris în ultimele 9 meciuri jucate în deplasare

• 6 meciuri directe s-au jucat de la promovarea lui Brighton în Premier League. Leicester e neînvinsă, câștigând în 4 rânduri

• 9 goluri a marcat Jamie Vardy în acest sezon de Premier League. 

Brighton are un complex în fața lui Leicester, formație pe care nu a învins-o de la promovarea în prima ligă. Graham Potter va încerca să spargă blestemul, dar probabil defensiva îl va trăda și de această dată. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat 1x și ambele marchează (GG) este 2.12. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leicester vs Brighton
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro