Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Lyon

BETFAIR EXCHANGE

Paris Saint Germain și Olympique Lyon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul etapei cu numărul 14 din Ligue 1. 

PSG traversează o perioadă excelentă. În ultimele 3 săptămâni a izbutit 3 victorii în Champions League, 1-0 cu Leipzig, 3-1 cu Manchester United și 5-1 cu Basaksehir, serie care a dus-o în optimile de finală, chiar din postura de cap de serie. Parizienii sunt primii și în Ligue 1, cu 28 de puncte obținute în primele 13 meciuri, dar competiția e mai echilibrată decât în sezoanele precedente. Marseille e la un singur punct în spate, cu un meci mai puțin disputat, iar Lyon și Lille au doar două puncte de recuperat. 

cota2.ro

Tuchel nu îi poate folosi astăzi pe Bernat, Icardi, Sarabia și Draxler, dar îi are pe Neymar și Mbappe la turație maximă. Cei mai valoroși fotbaliști ai planetei, conform transfermarkt, au marcat toate cele 5 goluri din victoria de miercuri, cu Basaksahir. 

Lyon nu a participat în actuala ediție a cupelor europene, așa că Rudi Garcia s-a putut concentra pe competiția internă. Lucrurile merg bine. Olympique e pe 4, cu 26 de puncte și un golaveraj impresionant, 24-11. Antrenorul francez are la dispoziție întreg lotul, cu excepția suspendatului Cherki. Nu doar PSG are un cuplu ofensiv care bagă adversarii în sperieți. Ekambi, 7 goluri și 3 pase decisive, împreună cu Depay, 6 goluri și 4 assisturi, sunt în mare formă. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, PSG a câștigat ambele meciuri din campionat, 1-0 în deplasare și 4-2 pe teren propriu. Cele două au mai oferit un meci încântător, în Cupa Franței, o victorie cu 5-1 a parizienilor. Alte detalii interesante: 

• în ultimele 4 meciuri disputate de PSG s-au marcat cel puțin 4 goluri

• 2,53 e media de goluri înscrise de PSG în meciurile din Ligue 1

• PSG a câștigat ultimele 5 meciuri de campionat jucate pe teren propriu contra lui Lyon, marcând 15 goluri în acest interval

• Lyon a înscris în ultimele 6 deplasări 

• 8 goluri a înscris Mbappe în poarta celor de la Lyon, una dintre victimele favorite din Franța

• Mbappe e golgeterul din Ligue 1, cu 10 reușite și 4 pase decisive

• Lyon a înscris câte 3 goluri în ultimele două etape de Ligue 1, cu Reims și Metz. Și-a creat în total 33 de ocazii de gol.

PSG e în formă maximă, descătușată după obținerea calificării în optimile Ligii. Lyon are argumente pentru a pune probleme pe Parc des Princes. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri în meci este de 2.04.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Lyon
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro