Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

CFR Cluj și FCSB se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în derby-ul etapei cu numărul 13 din Liga 1. 

CFR Cluj a trăit o decepție joi. A ratat la mustață calificarea în primăvara europeană, din cauza eșecului suferit pe terenul lui Young Boys Berna, scor 1-2. Campioana României a făcut un joc peste așteptări, dar a încasat două goluri în minutele de prelungire. „Feroviarii” au un nou antrenor pe bancă. Edi Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu, iar schimbarea pare să fi avut rezultatul scontat. La debut, Edi a obținut o victorie lejeră, scor 2-0 pe terenul lui Poli Iași. Cu acel rezultat, clujenii au acumulat 24 de puncte. Ocupă în acest moment locul 3, la 6 puncte în spatele liderului FCSB. Iordănescu pare să fi venit și cu ceva noroc la Cluj. Accidentările interminabile din ultima vreme par să fi încetat. Pentru disputa de astăzi, doar Billel Omrani și Mike Cestor sunt indisponibili. 

cota2.ro

FCSB are un început excepțional de sezon. Cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert a făcut minuni. Bucureștenii sunt lideri în Liga 1, cu 30 de puncte strânse în 12 meciuri. Lucrurile care impresionează sunt altele. Roș-albaștrii au marcat 34 de goluri, mai mult decât Craiova și CFR la un loc. Filosofia de joc este una ofensivă, cu pressing ucigător dus din primul până în ultimul minut. Toni Petrea nu îl poate folosi astăzi pe Ionuț Panțîru. Fundașul care evoluase în toate meciurile din acest sezon e suspendat. Căpitanul Florin Tănase este incert. 

Încasează AICI bonusul FĂRĂ DEPUNERE dacă deschizi cont nou la BETFAIR și îl validezi

Sezonul trecut, CFR Cluj a câștigat 3 din cele 4 meciuri directe. Cealaltă dispută s-a încheiat la egalitate. Alte detalii interesante despre disputa din Gruia:

• CFR Cluj are cea mai bună defensivă din Liga 1, la egalitate cu Craiova, doar 6 goluri încasate

• FCSB are cel mai bun atac din competiție, 34 de goluri marcate

• FCSB și CFR Cluj au cele mai valoaroase loturi dn Liga 1. Bucureștenii sunt cotați la 28,1 milioane de euro, în timp ce clujenii valorează 23,8 milioane

• FCSB nu a marcat niciun gol în cele 4 meciuri cu CFR Cluj din sezonul precedent

• 6 din ultimele 8 meciuri directe jucate la Cluj s-au terminat la egalitate

• ultimele 13 meciuri directe jucate la Cluj au fost sub 2,5 goluri

• CFR Cluj a înregistrat deja 5 remize pe teren propriu în acest sezon (în toate competițiile)

Miza meciurilor dintre CFR Cluj și FCSB a fost una importantă în ultimii ani, fapt care a dus la partide echilibrate, nu foarte ofertante. Același scenariu îl prevăd și astăzi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.20. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
X
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro