Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.70

Superbet

Prieteni, astăzi voi încerca un bilet format din 4 meciuri pentru care am și câteva argumente. ATENȚIE: Miza pe care o voi folosi este de maxim 3/10, pentru că factorul de risc este măricel! Suntem în profit luna asta și ne permitem un pic de risc.

Pecsi vs Nyiregyhaza

cota2.ro

Pecsi e în cărți pentru promovare, iar pentru a avea șanse la locul secund, e nevoie să mențină parcursul excelent din ultimele 2 luni. Gazdele de azi sunt neînvinse în ultimele 10 etape din care au câștigat 8, în vreme ce oaspeții de la Nyiregyhaza sunt în picaj, cu un singur punct obținut în ultimele 4 etape.

Maccabi Haifa vs Happoel Tel Aviv

Liderul din Israel, Maccabi Haifa, a disputat 13 meciuri oficiale în acest sezon (9 în campionat și 4 în preliminariile Europa League) În 12 din cele 13 a marcat minim 2 goluri, inclusiv lui Tottenham, de la care și-a furat-o cu 7-2, semn că forța compartimentului ofensiv e de neoprit. Cu doar 3 goluri marcate în 9 etape, lanternei roșii, Happoel Tel Aviv, îi va fi aproape imposibil să scoată punct azi, mai ales că și ea a încasat minim 2 boabe de la Maccabi în 5 din ultimele 6 directe.

Deschide AICI cont nou la SuperBet și primești până la 500 de Lei Bonus la primele 3 depuneri!

Lechia Gdansk vs Wisla Plock

Lechia Gdansk e ușor favorită în disputa de azi, dar nu prea am încredere să joc solistul în condițiile în care vine după 3 înfrângeri consecutive! Mă atrage, însă, aspectul cornerelor, deoarece Lechia este pe locul 2 în clasamentul ligii în ceea ce privește media cornerelor per meci, cu 11.8, iar media oaspeților de azi este situată la 9.7, astfel că există premise pentru minim 10 lovituri de colț și în partida de azi.

Reggina vs Venezia

După un start bunicel, Reggina a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 etape și azi primește vizita Veneziei, o echipă cu evoluții oscilante. Tot aspectul cornerelor mă interesează, deoarce mediile de 9.2, respectiv 11.6 înregistrate de cele două echipe, ar putea să ne ajute să bifăm un over 8.5 azi!

Pariurile pe cornere pot fi găsite în secțiunea SPECIALE de pe Superbet, unde puteți descoperi mai multe linii de Over/Under, dar și pariuri pe cartonașe, lovituri de la 11 metri sau pariuri pe statistici!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Pecsi vs Nyiregyhaza
Pronostic:
1
Cota
1.62
Maccabi Haifa vs Happoel Tel Aviv
Pronostic:
1
Cota
1.30
Lechia Gdansk vs Wisla Plock
Pronostic:
peste 9.5 cornere
Cota
1.62
Reggina vs Venezia
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.67
Cota finala: 5.70
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro