Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Universitatea Craiova

BETANO

UTA Arad - Universitatea Craiova

Craiova are sansa sa revina pe prima pozitie daca astazi se impune la Arad in fata celor de la UTA. Acest deznodamant ar fi perfect pentru olteni, avand in vedere ca etapa viitoare ii vor intalni pe cei de la FCSB. UTA are o echipa buna si practica un joc colectiv excelent. Chiar daca au pierdut pe Arena Nationala cu 0-3 in fata celor de la FCSB, jocul a fost unul bun si cred ca scorul e cam aspru.

cota2.ro

Universitatea Craiova neinvisa pe teren strain in acest sezon, avand 5 victorii si un egal in cele 6 jocuri disputate. UTA are rezultate negative pe propriul teren si in cele 5 jocuri disputate a reusit doar o singura victorie. Lucrurile sunt destul de clare dupa parerea mea. Craiova e clar favorita acestui joc si cred ca il va si castiga pentru ca nimeni de acolo nu-si doreste sa piarda puncte, mai ales cand au in fata o nou-promovata.

Pariul meu pentru acest duel este ”Universitatea Craiova -0.75 Handicap Asiatic”. Asta inseamna ca mizez pe victoria oltenilor la cel putin doua goluri diferenta, insa chiar daca acestia inving la un singur gol, noi tot incasam. Nu tot pariul, ci 50% din el.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA Arad vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.80
1/2
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro